Gondolkoztál a abortuszon, amikor terhes lettél a 2. -3. vagy 4. babával? Végül hogyan döntöttél, és miért?
Nekem most 2 gyerekem van, 2.5 éves, és 5 hónapos. Mindig óvszerrel védekezünk, de múltkor volt egy rossz érzésem, hogy mi van, ha terhes vagyok. Amúgy szoptatok, még nem menstruálok. Szóval pár év múlva 40 leszek, a két gyerek az összes energiámat felemészti, a férjemmel is kevesebb időnk van egymásra, szó mi szó, eszembe jutott az abortusz. Nem szeretném kockáztatni se a házasságomat, se az egészségemet, hiszen 2 gyerekért vagyok felelős. Szerencsére nem voltam terhes, de ha megtörténne a védekezés ellenére, akkor esélyes lenne az abortusz. Viszont belegondolva valószínűleg nem lennék képes megtenni, még akkor sem, ha a házasságom bánná. Azért nem tudnám megtenni, mert utána nem tudnék együttélni a tudattal!
Ezzel együtt nem ítélem el azt, aki ezt az utat választja, mert senkinek nem vagyok a helyében!
én ugyan még csak 21 vagyok,sosem volt gyerekem meg semmi de azért én is írok: ) ha becsúszna valahogyan egy baba védekezés mellett,megtartanám. nincs semmim,most kezdem az egyetemet,az életet,de nem tudnék a tudattal élni hogy lehetne egy babám,de mégsincs...felemésztene teljesen. viszont ha olyan helyre születne,ahol semmire sem képesek a gyerekért anyagiak vagy egyéb más miatt,akk jobb elvetetni szerintem,mint kitenni egy életen át tartó szenvedésnek,nélkülözésnek.
(mindenkinek ment egy zöld kéz,nagyon jók voltak a meglátásaitok. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!