Az abortusz szerepel a kórtörténetben?
Bizalom nuku, mi?
Mi a frásznak vagytok egyáltalán akkor együtt?
Orvosi titoktartás mond valamit? Egyenes úton nem győződhetsz meg róla.
Egyébként csak az adott intézményben lehet nyoma és az ott dolgozó nőgyógyászokon kívül más nem láthatja a bejegyzést. Nem jelenik meg pl. a háziorvos számítógépén, hogy xy betegnek terhességmegszakítása volt.
Egyértelmű jele nincs. Sőt nekem az első szülés után úgy visszament a hasam és "ott" is helyrejött, hogy azt se mondtad volna meg ha nem vagy nőgyógyász, hogy szültem valaha.
Viszont ha nem mondja el neked, akkor nem fogod megtudni, mert az orvosa nem mondhatja meg. Ha más rendelőbe megy, akkor pl. a háziorvosa se tud róla, ha a leányzó nem tájékoztatta.
Minden nőnek a maga dolga, hogy beavat-e élete egy ilyen fájdalmas, nehéz helyzetébe, döntésébe. Ami valószínűleg a legrosszabb emlékei közül való.
Ha letagadja és nem mondja el, az is az ő magánügye.
Hogy te egy ilyen témáról faggatod, ha nem volt abortusza, akkor zavaró és idegesítő, ha volt, akkor fájdalmas és bántó.
Az embereket, akik azt állítják, vagy akár tudják és ezért mondják, hogy volt abortusza, nem minősíteném, egy ennyire intim dolgot kiteregetni bárkiről gusztustalan.
Egyetértek azzal, aki azt írta, nála ez a vájkálódás a kapcsolat végét jelentené.
Egyébként szerencsére országunkban legális módon semmilyen egészségügyi adatot nem tudsz megszerezni a másikról, hacsak az illető el nem hatalmaz.
És ha volt neki, elhagyod?
Hagyd ezzel békén. Miért érdekel, változtatna valamin? Ha igen, akkor nem vagytok egymáshoz valók. Hallottál már arról, hogy a bizalom milyen fontos (lenne) egy normális kapcsolatban?
na ! mielőtt még ennél is több sz@rt lapátolnánk a ventillátorba, hozzátennék valamit.
Első ízben, egyszer kérdeztem rá, elmeséltem neki, hogy mit hallottam, és csak rákérdeztem, hogy van-e valami alapja, és hogy nyugodtan elmondhatja, mert szeretném tudni, ha valami problémája volt az eddigi életében, kell ahhoz, hogy megértsem teljesen.
Továbbá, nem faggatom és nem nyomozok, ha kiderülne, hogy volt, keserű szájízzel ugyan, de csendben tudomásul venném, de amíg nincs bizonyíték rá, én bízom a legjobbakban, azaz abban, amit ő mondd.
Harmadjára pedig, az őszinteségről azért annyit elmondanék, hogy a bizalom felém is érvényes, és a tisztelet, a megtisztelés, hogy elmondja, ha van valami. Eképp, ha nyomoznék és kiderülne a kellemetlen változó, akkor én nem bíztam benne eléggé, nem tiszteltem annyira, hogy higgyek neki... ő viszont nem bízott bennem eléggé és nem tisztelt annyira, hogy őszinte legyen.
Na ezen csámcsogjatok :)
U.i.: nem vájkálok a múltjában NEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!