Mit jelent az, hogy abortusztúlélő?
Figyelt kérdés
Jobban mondva értem a szó jelentését,csak azt nem értem,miért rossz nekik.Nem éppen fordítva,tehát jó nekik,mert élnek?Bocs a hülye kérdésért,de már pár napja ez kavarog a fejemben.2013. márc. 24. 09:25
21/26 anonim válasza:
Szia!
Olvastam az előző kérdésedet is, elolvastam a történeted. A férjed már megbocsátott? Vagy már akkor, amikor nem vetetted el? És másnap hogyhogy nem mentél vissza a kórházba?
22/26 A kérdező kommentje:
Szia!A férjem már megbocsájtott mikor elmaradt az abortusz.Hogy miért nem mentem vissza?Egyrészt azért,mert a következő hét lett volna az időpont,több mint 13 hetesen.Másrészt azért,mert volt már két fiam és így sokkal nehezebb,ha az ember már átlátja mit veszít.Meg annyira bizarr volt az egész,hogy odasétáltam a saját lábamon a műtőbe,teljesen a tudatomnál voltam...Utána meg feküdjek fel az asztalra,hogy megölessem a saját (akkor már elég nagy és teljesen fejlett)gyerekem?Megfutamodtam a folyamattól.DE mostmár nem bánom!!!Azóta öt hónapos a kisfiam,és imádom:)
2013. máj. 18. 14:59
23/26 anonim válasza:
rendben, nagyon helyesen is tetted!!! :)) Gratulálok, hogy megtartottad, ne érezd magad egy percig se rosszul, hogy el akartad vetetni, mert nem tetted, és ez a lényeg!! :)
24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Aranyos vagy!:)
2013. máj. 19. 11:30
25/26 porcukormókus válasza:
Szia! Az en kisfiam is meglepi volt, mi a ferjemmel a mutet napjan a betegfelveteli ablaknal fordultunk vissza. Kerdezte a holgy, h hova jottem, mit akarunk; mi meg csak teblaboltunk, aztan egymasra neztunk, es hazajottunk.
Mostmar 8honapos, epp szunyalnak a 2eves noverevel a szobajukban! :)
26/26 porcukormókus válasza:
Ja; a lenyeg lemaradt.. Mikor megszuletett es vegre ramtettek, csak sirtam es azt mondogattam, h sajnalom, h bantani akartunk.. Erre Ő; rampisilt.. :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!