Megtartanátok a babát?
A barátnőm spirál mellett lett terhes. Most 7 hetes. Rossz az anyagi helyzetük, 1 szobás albérletben vannak. Ő lenne a harmadik baba, még nem döntötték el, mi legyen.
Ti mit tennétek?

Látom, megint mindenki abnormális, aki nem áldoz fel mindent az anyagiak oldalán. Nézzétek, anyáink kicsi korában, vagy a nagyanyáink egész életében nem volt ekkora anyagi dőzsölés. Most is azért hajhásszuk ennyire, mert megszoktuk a Kádár-rendszer alatt, hogy tovább nyújtózkodj, mint ameddig a takaród ér. Nem azon kellene vitatkozni, hogy kioltsunk-e megint egy újabb életet, hanem, hogy miért van "jó ötlet volt az új tv, jó ötlet volt a provident" reklám a tv-ben. minek sulykolják belénk, hogy csak akkor vagy valaki, ha fogyasztasz, vásárolsz, lehetőleg márkásat. Érzelmekről, egymásra figyelésről miért nincs szó? akinek a hsz-k között ez volt az első érték, az mindjárt hülye, felelőtlen, ingyenélő.
tudomásul kell venni azt is, hogy ma bizony tényleg több családtámogatás jár 3 gyerekre mint kettőre. Ez akkora segítség, hogy emiatt már nyugodtan be lehet vállalni a 3-at. Nekem két gyerekem van, és nincs duplojuk, csak márkátlan építő, sőt a lányom az én volt pónimat kapja meg névnapjára, és annak is ugyanúgy fog örülni, mintha 7ezerért vettem volna egy ugyanolyan újat. Mert engem még arra neveltek, hogy vigyázzak a cuccaimra. Így egy csomó mesekönyv, játék jó a gyerekeimnek, nem kell annyi újat venni. Minden hónapban van nálunk gyerekparti, és senki nem költ rá semmit az egy tál sütin kívül: mert a gyereknek elsősorban ez kell: szeretet és közösség. ez utóbbit meg nem teremtik meg a szülők, inkább igyekeznek kiváltani, megvásárolni a kütyükkel. Ahol van mit enni, és van mit felvenni, ott miért kell cs.tetni valakit, hogy mer igent mondani az életre?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!