Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Be jöhet valaki a műtőbe velem?

Be jöhet valaki a műtőbe velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok az abortusznàl is be jöhet valaki velem mint egy szülésnél?
ápr. 23. 21:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
ápr. 23. 21:16
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem altatnak, vagy kábitanak akkor igen.
ápr. 23. 21:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem
ápr. 23. 21:19
 4/17 anonim ***** válasza:
85%

"A terhességmegszakítás egy műtét, így annak idejére a fertőzésveszély miatt a kórházak általában nem engednek be kísérőt."

[link]

Ez nem azt jelenti, hogy meg van tiltva. A kórháztól függ, milyen a felszereltsége.

ápr. 23. 21:31
 5/17 anonim ***** válasza:
77%
Miért mehetne? Szülésnél nem műtenek. Császárnál meg a legtöbb helyen nem lehet bemenni.
ápr. 23. 21:32
 6/17 anonim ***** válasza:
16%

Szülésnél sem kissebb a fertözésveszély, mint egy helyi érzéstelenitéssel végzett abortusznál. Vészhelyzeti császárnál logikus hogy nem engednek be senkit, mert nincs rá idö, hogy elökészitsék a kisérö személyt. A többi mütét, ahol nem altatnak, az meg csak a Magyar orvosok kitalációja, hogy nem kisérhet senki.

Ennyire nem számit az ember egy érzö lénynek?

ápr. 23. 22:15
 7/17 anonim ***** válasza:
91%

"Ennyire nem számit az ember egy érzö lénynek?"

Az ugye meg van, hogy kivétel nélkül MINDEN műtét alatt felmerulhet komplikáció, amikor életmentő beavatkozásra van szükség. Valóban végig kell ezt néznie mondjuk a partnernek, vagy az anyának, akárkinek?

ápr. 24. 06:34
 8/17 anonim ***** válasza:
46%

6os és ezt pont olyannál kérdezed aki a saját gyerekét készül abortátltatni? :-D vicces

persze kérdező, videóra is veheti és eltehetitek emlékbe... nem, nem mehet be, és szerintem nincs ember aki ilyennél bent akarna lenni.

ápr. 24. 06:39
 9/17 anonim ***** válasza:
16%

8

Nem ismered a hátteret. Amúgy az meg van, hogy nincs gyereke? Egy max 12 hetes embriorol van szó. Plusz nyilván nem azért lenne ott bárki is, mert ez számára öröm vagy élvezet, hanem a szerettét támogatni. Beléd nem sok emberi érzelem szorult, az biztos. Nem a 6. voltam

ápr. 24. 06:59
 10/17 anonim ***** válasza:
86%

Rutinműtétnél hol engednek be kísérőt "támogatni"?

Egyből altatnak, minek kellene oda bárki? (A császárnál van, hogy beengedik apukát, de csak azért, hogy egyből megkaphassa a babát az anyuka helyett.)

Nekem missed ab műtétem volt, eszembe sem jutott behívni magammal senkit, ahogy combműtétemre sem. Sőt, a doktorbácsihoz is elmegyek egyedül, mert nagylány vagyok.

ápr. 24. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!