Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Két abortusz fél éven belül...

Két abortusz fél éven belül lehetséges?

Figyelt kérdés
Augusztusban volt abortuszom, kiderült hogy újra terhes vagyok, lehetséges újra elvetetni?

dec. 1. 10:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem hallottál a női fogamzásgátlásról? Sok lehetőség van. Ez a kérdés vagy kamu vagy neked soha nem is szabadna gyereket vállalnod.
dec. 1. 11:58
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyet éretlen önző kispöcsöt ki kell dobni. A fogamzásgátlás nem csak a nő feladata, keress jobbat. De te sem lehetsz a legélesebb kés a fiókban, ha neked ez így rendben van.
dec. 1. 12:16
 13/20 babyboom567 ***** válasza:
93%

Neked nincs barátod, csak du..gópajtid, kanod,szextársad vagy valami hasonló.És szeretni biztos nem szeret,mert akkor nem veszélyeztetne és "hajszolna " bele a sorozatos abortuszba.

Legyen már női tartásod, ne hagyd magad kihasználni!

dec. 1. 16:28
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Lehetséges sajnos. Pasid elég önző.
dec. 1. 16:50
 15/20 anonim ***** válasza:
58%

Ne légy már buta! A végén még meddő leszel! Ennyi abortusztól...

Szakíts !

dec. 1. 21:40
 16/20 anonim ***** válasza:
37%

Double kill.

2025-ben pentázol?

dec. 3. 08:50
 17/20 anonim ***** válasza:
86%
Kukázd a pasit! Ha ennyire nem hajlandó veled törődni, akkor nincsen rá szükség.
dec. 8. 11:49
 18/20 anonim válasza:
49%

Öcsém... Nem is baj ha elveteted szegény gyerek nem lenne boldog.

Amúgy meg nem értem miért van az, hogy aki hülye az kb potyogtatja a kölyköket a normális meg küzd hogy összejöjjön neki?!

dec. 10. 21:26
 19/20 anonim ***** válasza:
16%

18

Mert rágörcsöltök, ha tetszik, ha nem, ez az igazság.

dec. 11. 00:21
 20/20 anonim ***** válasza:
76%

18. A természet szelektál, megesik. Ez van. Én sem értem pl miért nem lehet az ember akarattal terméketlen eszközök nélkül, nekem például sokkal kényelmesebb lenne, mint védekezéssel nyűglődni, meg azoknak is akik hozzám hasonlóan nem akarnak gyereket. De azért mégis inkább védekezés, mint havonta műtétekre rohangálni.

Kérdező, a védekezésről te magad is gondoskodhatsz, kevésbé kockázatos rád nézve, mint abortuszra járkálni. Mivel ugye minden műtét járhat komplikációkkal. Egyébként ha kifizeted, nyilván lehetséges újra elvetetni a magzatot, ez a te döntésed. Csak van egyszerűbb és olcsóbb módja is a nem kívánt terhesség elkerülésének. Védekezz! A pasit meg dobd ki, szart sem ér!

jan. 9. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!