Esemény utáni tabletta valakinek volt e hogy nem hatott? Következő teendő abortusz?
Figyelt kérdés
Sajnos tegnap este elszakadt a gumióvszer első bakink sosem volt semmi probléma ... Egy 12 és egy 4 éves gyerekünk van kértem ma esemény utáni tablettát még reggel, de a doki azt is mondta nem.100%os szeretnénk gyereket de még dolgozni szeretnék.aug. 19. 18:14
1/9 anonim válasza:
akkor abortusz ha nem használ a tabi - ez azért pár hét és kiderül ...
2/9 anonim válasza:
Próbálj megnyugodni. Sok nőnek használ a tabletta.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ csajok :)
aug. 19. 19:31
5/9 anonim válasza:
Nekem ovulációm környékén volt ilyen balesetem, kb 10-11 óra múlva tudtam csak bevenni a tablettát és így is hatott.
6/9 anonim válasza:
Nekem hatott,igaz én kb 2 órán belül vettem be.
7/9 anonim válasza:
Én a baleset után másnap délután vettem be és hatott.
8/9 anonim válasza:
Legjobb barátnőm is járt hasonlóan. Ő is másnap bevette. Nagyon félt, hogy nem fog hatni, de végül hatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!