Fogamzásgátlót szedek,ovu előtt 2nappal voltunk együtt a párommal,viszont azon és a következő napon kimaradt a tabletta :/ van rá esély hogy terhes leszek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 12:21
1/5 anonim válasza:
Van. Kiegészítő védekezést kellett volna alkalmazni, főleg ovu környékén.
Ha van még időd én vennék be esemény utánit, ha nem, akkor csak reménykedhetsz, hogy ezt most megúsztad.
3/5 anonim válasza:
Van..
viszont a fogamzasgátló mellett nincs ovu.. ha kihagyod akkor nem tudhatod mikor van ovu ( nem a szokásos időben, hanem bárhol)
Tehát fogalmad sem lehet arról, hogy “ovu után 2 napppal” esett-e az eset..
4/5 anonim válasza:
Milyen ovulációról beszélsz? A tabletta hatásmechanizmusa, hogy megakadályozza az ovulációt….ha meg kihagyod, akkor nem az eredeti ciklusodnak megfelelően lesz ovuláció, hanem a kihagyás szerint….
5/5 anonim válasza:
A betegtájékoztatót olvasd el.
Amit én szedtem abban az volt, hogy akkor van gáz ha az első héten hagysz ki tablettát. Ha 2. héten akkor ha 24 órán belül pótolod nem történik semmi, ha az utolsó héten akkor meg vagy hamarabb kell tartani a gyógyszer szünetet vagy nem tartani és kihagyni egy menstruációt.
De olvasd el a sajátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!