Abortusz vagy abortusz tabletta?
Figyelt kérdés
A ciklusom 7.napjan esemény utánit kellett bevennem. Az aktus utan 14 órával sikerült be vennem de úgy alakult, hogy terhes maradtam..
Nem tudom megtartani, most kezdtem dolgozni védekeztünk de mikor lehúzta láttuk hogy csöpög belőle a sperma..
aug. 5. 16:48
21/36 anonim válasza:
Én is hasonlóképpen jártam anno, elmentem abortuszra. De én valamiért jobban bíztam abban, hogy az orvosok rendesen kipucolnak mint egy tablettában.
22/36 anonim válasza:
19 az embrió mint tudjuk, nem gyermek, nem lehet megölni.... Nem értem, hogy miért nem tudsz csöndben maradni. Te nem vetetnéd el, oké, senki nem is erőszakolja rád, valószínűleg hacsak nem nemi erőszak áldozata lennék, én sem lennék rá képes, de akkor is teljes mértékben támogatom azt, hogy ezt a döntést minden nő saját maga meghozhassa, és nem fogom elítélni azt sem aki abortuszra ment és azt sem, aki nem. Szerintem ez lenne az alap....
23/36 anonim válasza:
20 ugye tudod, hogy a Néma sikoly bizonyítottan kamu film?
24/36 anonim válasza:
Az embrió teljes mértékben gyermek. Az abortuszba tavaly halt meg egy abortuszpárti aktivista.
25/36 anonim válasza:
24 az embrió és a gyermek kettő különböző fogalom, ugyanis mint tudjuk, a gyermek az a már megszületett, serdülőkort még el nem ért emberi lény.
Nincs olyan, hogy abortuszpárti, az helyesen döntéspárti. Igen, bele lehet halni, ha olyan komplikációk lépnek fel, de ugyanúgy bele lehet halni a terhességbe és a szülésbe is. Meg úgy kb minden másba is.
27/36 anonim válasza:
26 mondod ezt te, viszont ez az állítás nem tény. A tény az az, amit én írtam, utána is nézhetsz neki.
29/36 anonim válasza:
28 őhhhm....... De, az. Nézz utána, vagy ülj vissza 4. osztályba egy jó kis környezetismeret órára. 😘
30/36 anonim válasza:
Neked kéne mert te élsz hazugságban. Többen meghaltak az abortuszban mint a világháborúban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!