Abortusz vagy abortusz tabletta?
Figyelt kérdés
A ciklusom 7.napjan esemény utánit kellett bevennem. Az aktus utan 14 órával sikerült be vennem de úgy alakult, hogy terhes maradtam..
Nem tudom megtartani, most kezdtem dolgozni védekeztünk de mikor lehúzta láttuk hogy csöpög belőle a sperma..
aug. 5. 16:48
1/36 anonim válasza:
Szerintem az abortusz. A tablettának rengeteg mellékhatása van.
3/36 anonim válasza:
Inkább az abortusz. Ha tablettát veszel be, és valami balul sül el a dologban ne tudd meg, hogy bánnak veled a kórházban.
4/36 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy csak külföldön van. Unokanővéremék Bécsben élnek és oda utaztam volna viszont akkor marad az abortusz. Nagyon macerás dolog?
aug. 5. 17:07
5/36 anonim válasza:
Ez attól is függ hogy hol élsz.
Már mint az ország mely pontján.
Nekem annyi volt, hogy elmentem az sztk-ba, megkaptam a papírt az élő terhességről, kértem időpontot a csvsz-hez, ott megjelentem 2x, voltam vérvételen, a második alkalom után kértem időpontot a kórházba, oda meg úgy mentem, hogy a csekket kifizettem, reggel bementem, délután haza.
7/36 anonim válasza:
Ha korai a terhesség, én a helyedben elmennék Bécsbe. Ha ott tudsz maradni unokanővéredéknél, míg az egész lezajlik, az jobb lenne.
8/36 A kérdező kommentje:
Ne öljem meg a gyerekem? Akkor éreztessem örök életében azt, hogy nem tervezett gyerek? Sajnos tudom milyen, és köszönöm de nem! Nem azt mondtom, hogy nem tudnám szeretni mert tudnám, de mindig az lenne bennem hogy miatta tartok ott ahol..
aug. 5. 17:31
9/36 anonim válasza:
Jaj, kérdező, ne hallgass ezekre! Minden ilyen kérdésnél megjelennek, és győzködnek, hogy tartsd meg, add örökbe stb. Ez a te életed, senkinek nincs hozzá köze.
10/36 anonim válasza:
Én személy szerint a tablettát választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!