Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz vagy abortusz tabletta?

Abortusz vagy abortusz tabletta?

Figyelt kérdés

A ciklusom 7.napjan esemény utánit kellett bevennem. Az aktus utan 14 órával sikerült be vennem de úgy alakult, hogy terhes maradtam..

Nem tudom megtartani, most kezdtem dolgozni védekeztünk de mikor lehúzta láttuk hogy csöpög belőle a sperma..

aug. 5. 16:48
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
84%
Akkor fogadd örökbe hatoska.
aug. 5. 17:44
 12/36 anonim ***** válasza:
27%

Ne öljem meg a gyerekem? Akkor éreztessem örök életében azt, hogy nem tervezett gyerek?

Hű, hát én nem mondanám, hogy ne öld meg, vetesd el, ha ez a legjobb döntés, de azért ez így meredek. Miért kellene vele éreztetni, ha megtartod, hogy nem kívánt???

aug. 5. 17:46
 13/36 anonim ***** válasza:
82%
A tablettát csak kényelmesebb beszerezni, de szövődmények terén nincs nagy különbség.
aug. 5. 18:03
 14/36 anonim ***** válasza:
83%
#8: mond el neki, milyen fantasztikus kérdés született belőle Gyakorin.
aug. 5. 18:04
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit utána kersel a tablettának itt a gyakorin, és nagyon sok rossz tapasztalatot írnak azok, akik azzal próbálkoztak. Pl sokan írták, hogy napokig, hetekig görcsöltek, véreztek utána és még műteni is kellett őket, mert a tabletta nem tette a dolgát.
aug. 5. 18:09
 16/36 anonim ***** válasza:
37%

Viszont ha nem a gyakorin, hanem az orvosi irodalomban keresel utána a tablettának, akkor az fog kiderülni, hogy okkal az az elsődleges módszer a normálisabb országokban. Néha kell utána műtét, de ez az esetek kicsi aránya. Persze, nem 100%, de így, hogy Bécsbe tudsz utazni és ott is tudsz maradni pár napot, szerintem érdemesebb azt választani.

(Mindamellett én is azt gondolom, hogy érdemes megfontolni az örökbeadást, mint lehetőséget, ha esetleg még nem tetted volna meg. Örökbefogadó szülők hosszú sorokban állnak, ami a nehéz benne, hogy végig kell vinned a terhességet és a szülést. Nekem személy szerint könnyebben teher lenne, mint az abortusz emléke, de nem vagyunk egyformák.)

aug. 5. 19:24
 17/36 anonim ***** válasza:
8%
Az abortusz gyilkosság.
aug. 5. 21:30
 18/36 anonim ***** válasza:
75%
17 mondta ezt soha egyetlen NORMÁLIS ember, szívesen.
aug. 7. 12:04
 19/36 anonim ***** válasza:
0%
Sok a gyilkos ezen az oldalon. A saját gyereküket képesek megölni.
aug. 7. 17:25
 20/36 anonim ***** válasza:
0%
aug. 7. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!