Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Leiden mutáció, homozygótám...

_fgfgfg_ kérdése:

Leiden mutáció, homozygótám van kell véralvadásgátló műtétkor?

Figyelt kérdés

Egyik nőgyógyász azt mondja, bármilyen műtétem lesz kell véralvadásgátló, aki most fog műteni (terhesség megszakítás) azt mondta ez hülyeség nem fog kelleni.. Teljesen bizonytalan vagyok, hogy most melyik orvos tudja jól. És így félelem van bennem, mi van hogyha nem kapok és még is kellene?

Esetleg aki hasonló cipőben jár/t, vagy tud ebben nekem segíteni, nagyon megköszönném nektek..

aug. 3. 13:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Ha homozygotád van akkor a műtét a legkisebb problémád...De nem értem ha van papírod a leidenről azt ugye haematologus állítja ki.. nem mondta el mennyire veszélyes?
aug. 3. 17:02
 12/29 A kérdező kommentje:
Külön fizetős vérvételre kellett mennem és ott a leletpapiromon van hogy homozygotam van és ennyi van ráírva, utána elmentünk nőgyógyaszomhoz és ő mondta ezeket a dolgokat, nem küldött sehova.. Éves vizsgálatra kell járnom, ahova most kéne mennem de a műtét miatt nem tudok.
aug. 3. 17:06
 13/29 A kérdező kommentje:
És sehol máshol nem említették hogy ezzel hova kellene mennem.
aug. 3. 17:06
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Az úgy érdekes. Kérdező, ha homozigóta vagy konkrétan bármikor embóliát kaphatsz ha nem kezelnek.
aug. 3. 17:09
 15/29 anonim ***** válasza:
És biztos nem homozigóta normál? Mutasd már azt a leletet.
aug. 3. 18:04
 16/29 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnánk más platformon beszélni? Ott elküldöm őket
aug. 3. 18:33
 17/29 anonim ***** válasza:

Kitakarod az adataidat és feltöltöd egy képmegosztóra.

Nem egy emberrel beszélgetsz.

aug. 3. 18:35
 18/29 anonim ***** válasza:
én is megnézném nekem is homozygota leidenem van
aug. 3. 18:38
 19/29 A kérdező kommentje:

[link]

Így látjátok ha minden igaz

aug. 3. 18:43
 20/29 anonim ***** válasza:
41%
Hát akkor nagyon gyorsan menj el egy haemtologushoz akár magán úton is. Nem szedhetsz semmi hormontartalmút és véralvadásgátlót kell szedned rendszeresen.
aug. 3. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!