Az lenne hogy 8 hetes terhes vagyok abortuszt szeretnék,21 én van nőgyògyászra időpontom,mennyi időez az egész illetve nem e kések ki ?
Figyelt kérdés
2024. máj. 13. 15:14
21/26 anonim válasza:
Szivhangot is kell hallgatni es mar baba formaja van. Kepes leszel igy is?
22/26 anonim válasza:
21 az egy szívkezdemény pulzálásának generált hang, nem szívverés, és én bárhogy is nézem az ultrahang képeket meg za élethűen ábrázolt figurákat, ábrákat is, nem látok semmilyen baba formát.
23/26 anonim válasza:
22.. nekem mar 8 hetesen baba alakja volt :)
24/26 anonim válasza:
23 egy 8 hetes embrió nem baba formájú, max belelátod. De egy másodpercig tegyük fel, hogy a kérdező hölgy esetében az elabortálandó magzatnak baba formája van már....attól még nem lesz baba.
25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,valaki tudja hogy Debrecenbe hol van a csvsz?Mert èn egyett találtam de ők holnap adnának jövőhètre időpontot..
2024. máj. 16. 12:30
26/26 A kérdező kommentje:
Ma voltam magán dokinál ès kaptam leletett amivel már mehetnèk csvsz hez..
2024. máj. 16. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!