Hová tűnik a terhes kiskönyv miután hazamegyünk a kórházból?
Mert én vagy elhagytam, vagy otthagytam, vagy az OEPnek kellett az egyszeri anyasági miatt beküldeni és ott van ,vagy nem tudom hol van ,mert itthon tuti nincs. Bevallom mikor a papír ügyeket intéztük császár után még nem voltam a helyzet magaslatán és fogalmam sincs, hogy hova tűnt a kiskönyvem, pedig emléknek nagyon szeretném.
Ti tudjátok, hogy a kórházból azt kiadják,vagy be kell az OEPhez küldeni, vagy én voltam béna és bent hagytam a kórházban (vagy ott felejtették el visszaadni, mint még pár dolgot....)?
Nekem ott porosodik a polcon mindkettő. Amolyan emlékek :D De az tuti, hogy nem kell beküldeni sehova, se OEP se senkihez. Sőt, szerintem nekem a kórházban nem is kérte senki, megvoltak már az adatok a rendszerben, nem azzal foglalkoztak, hogy a kiskönyvet nyálazza bárki is. A kórházban kiállított igazoláshoz kellett talán, hogy ugye részt vettem a mittudoménhány terhesgondozás alkalmon, ami jogosulttá tett az egyszeri anyasági támogatáshoz, de lehet még ahhoz se kellett.
Szóval szerintem csak simán elvesztetted. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!