Hová tűnik a terhes kiskönyv miután hazamegyünk a
kórházból?
Figyelt kérdés
Mert én vagy elhagytam, vagy otthagytam, vagy az OEPnek kellett az egyszeri anyasági miatt beküldeni és ott van ,vagy nem tudom hol van ,mert itthon tuti nincs. Bevallom mikor a papír ügyeket intéztük császár után még nem voltam a helyzet magaslatán és fogalmam sincs, hogy hova tűnt a kiskönyvem, pedig emléknek nagyon szeretném.
Ti tudjátok, hogy a kórházból azt kiadják,vagy be kell az OEPhez küldeni, vagy én voltam béna és bent hagytam a kórházban (vagy ott felejtették el visszaadni, mint még pár dolgot....)?
10# Szerintem azért, mert ott valamit benéztek nálad. Rengeteg embert ismerek, senkitől nem vették el, tőlem se. Anyaságinál egy pecsétet tesznek a kiskönyvbe, hogy ki van adva… Bár nem én pontoztalak, de gondolom, hogy ez lehet az oka.:D
ápr. 25. 07:57
12/16 anonim válasza:
Mit néztek be? Rákérdeztem ott, hazamenetel előtt, mikor a zárót és egyéb papírokat megkaptam, mert szerettem volna emlékbe eltenni. Azt válaszolták, hogy a szüléssel érvényét vesztette, így a protokoll szerint nem adják ki, a leleteim az eeszt-ben megtalálhatók, ha kellene.
ápr. 25. 08:35
13/16 anonim válasza:
Nekem is megvannak a kiskönyveim.
ápr. 25. 10:01
14/16 anonim válasza:
12# Hát vagy nálatok ott abba a városba ez a szokás vagy elcseszték. Ez a két opció van. Mert olyan nincs, hogy a többi ezer nőnek visszaadják, egynek meg nem.
ápr. 25. 10:41
15/16 anonim válasza:
El se kertek, ugyan ugy erintetlenul hazahoztam ahogy elvittem. 2015-ben
ápr. 25. 13:13
16/16 anonim válasza:
Szülészeten dolgozom. A kismamáktól felvételkor elkérjük a kiskönyvet, hazamenetelig az osztályos dokumentációban, a kórlapban marad. Hazaadás napján a zárójelentéssel és az igazolással együtt visszaadjuk.
Tehát ha nincs meg akkor érdemes először az osztályon utána kérdezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!