Ha arra gyanakszom, hogy terhes vagyok, mi az a pont amikor már elmehetek nőgyógyászhoz vele?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a tünetekre.Mert kicsit megijjedtem de még a kimaradt menstruációnál sem tartokmárc. 16. 17:50
11/19 anonim válasza:
4-es: "Ha negatív a teszt nem vagy terhes és a rosszul létek sem attól vannak."
EZ NEM IGAZ, a kérdezönek még a menzesze sem maradt el, ilyenkor semmiféle teszt nem mutathat ki terhességet!
12/19 anonim válasza:
Utolsó menstruaciotol kell számolni. Amikor nem jön meg, akkor vagy 4 hetes. És a 6. héten már mehetsz dokihoz látni fogja (tehát kimarad és utána 2 héttel).
13/19 anonim válasza:
Ezzel inkább házi orvoshoz mennék. Lehet pl.vesegyulladás is, vagy 1000 más. Ezzel párhuzamosan lehetsz terhes is, de ezek a tünetek holt biztos, hogy nem 2-3 hetes "terhességtől" vannak.
14/19 anonim válasza:
Ha a terhesség miatt lennének ezek a tüneteid akkor a teszt is pozitív lenne.
15/19 anonim válasza:
Akkor tesztelj, ha 1-2 napja késik a menzeszed. Ha terhes vagy, a teszt után 2 héttel menj dokihoz.
16/19 anonim válasza:
Aki nem tudja leirni azt hogy "megijedtem" az miért szexel? ettől a kérdéstől megijedtem
17/19 A kérdező kommentje:
Aki még mindig ott tart, hogy rosszul irtam egy szót, az azért eltakarodhatna mostmár.
márc. 19. 17:43
19/19 A kérdező kommentje:
Késett négy napot, aztán megjött
márc. 23. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!