Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Lehet e 3 hetes terhességmegsz...

Janaxyz2 kérdése:

Lehet e 3 hetes terhességmegszakítás, hiába nem látszik az ultrahangon?

Figyelt kérdés

Minden igyekezet ellenére megtörtént a remalom es 4/3 teszt pozitív lett. Semmiképp nem tudom és nem akarom vállalni, a megtermékenyítés maximum 3 hete történhetett, és minél hamarabb akarom a megszakítást, de még nem látszik az ultrahangon, és csak kontrollra írtak ki. Rettenetesen stresszelek, mert nem akarok terhes lenni, és szeretnék túllenni az abortuszon.

19 éves vagyok, tanulok, egyetemre járok ősztől.

2024. febr. 23. 14:06
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Nagyvárosban szerintem is durván leszarják, voltam egy helyen, hát 2 hét múlvara kaptam volna időpontot, és hisztis lettem, mert megkerdeztem, mégis ez hogy gondolják...

4 gyerekes nő egyszerre támadt nekem.

Na hát már amikorra ezek időpontot adtak "addig se fog lehet látszani", én már túl leszek kb az egész beavatkozáson :)

Szóval jó nagy szívás ez az egész, sajnálom!

2024. márc. 10. 23:10
 22/24 A kérdező kommentje:

#13.

Sikeresen meg volt a beavatkozás utólagos fájdalom és komplikációk nélkül.

2024. márc. 14. 15:56
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
22 örülök neki. Remélem, ne viselt meg nagyon lelkileg, ha még igen, akkor kívánom, hogy minél hamarabb jöjj rendbe, azokra pedig, akik bántani akarnak, ne hallgass, nem.eri meg. A tivabbiakra is minneen jót kívánok neked! 😘
2024. márc. 14. 19:02
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, semmi bajom, olyan mintha meg se történt volna, és kellemesen megnyugodtam!
2024. márc. 15. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!