Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Lehet e 3 hetes terhességmegsz...

Janaxyz2 kérdése:

Lehet e 3 hetes terhességmegszakítás, hiába nem látszik az ultrahangon?

Figyelt kérdés

Minden igyekezet ellenére megtörtént a remalom es 4/3 teszt pozitív lett. Semmiképp nem tudom és nem akarom vállalni, a megtermékenyítés maximum 3 hete történhetett, és minél hamarabb akarom a megszakítást, de még nem látszik az ultrahangon, és csak kontrollra írtak ki. Rettenetesen stresszelek, mert nem akarok terhes lenni, és szeretnék túllenni az abortuszon.

19 éves vagyok, tanulok, egyetemre járok ősztől.

2024. febr. 23. 14:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Sose szerettem volna szülni, nincs is tervben, az nem az én dolgom ki mit akar, mert az én életem ez nem a más szeretetteljesé, eletem legrosszabb napja a pozitív teszt, összeborultam és zokogtam hogy azonnal ki akarom irtani, mert undorom magamtól hogy nem csak én vagypk. Párom támogat mindenben halistennek, akárcsak a szülők.
2024. febr. 25. 08:21
 12/24 anonim ***** válasza:
66%

8 bocs a szóhasználatért, de a nyomorodat itt pont lexarjuk.

Azzal, hogy abortuszt akar, pont, hogy a jövőre gondol.

Jelenlét pedig a 21. században élünk, amiben az orvostudomány folyamatosan fejlődik, és a modern eszközökkel már sokkal kisebb az esélye annak, hogy egy ilyen műtét után valaki meddővé válik.

Az, hogy te nem tudsz teherbe esni, nem a kérdező hibája, nem kell neki azért szülni, mert hát a meddőknek meg nem jött össze a terhesség.

Ilyen gondolkozassal inkább pont, hogy neked nem kéne szülni soha, de mint azt oovashattuk, nem is fogsz tudni.

2024. febr. 25. 09:03
 13/24 anonim ***** válasza:
68%

11 szerencsés vagy, hogy mindenki támogat. A nyolcashoz hasonló megkeseredett bohócokkal pedig ne foglalkozz, te tudod, hogy mi a legjobb neked, a te testedről van szó.

Amúgy meg...szerintem is jobb a tablettás külföldön, mert magyarban nem nagyon van normális abortuszt végző orvos, nagyon durva sztorikat lehet olvasni, hogy milyen gusztustalan módon bánnak az olyan nőkkel, akik meg akarják szakítani a terhességüket.

A lehető legjobbakat kívánom neked. 🥰

2024. febr. 25. 09:06
 14/24 A kérdező kommentje:

Amikor megtermékenyítés történt február első keddje volt, mivel csakis akkor volt rá az a minimális százalék esély, és akkor volt a menstruációm és kihagyás után egyetlen aktusom párommal.

2024. febr. 25. 14:18
 15/24 anonim ***** válasza:
21%
Na, törölték a tablettás kérdésed?
2024. febr. 25. 14:19
 16/24 anonim ***** válasza:
67%
Ha február 6-án volt az aktus, és sikerült a terhesség, akkor az ovu is a környékèn lehetett. Nekem február 8-án volt ovu és ma már 4 hét 2 napos vagyok. Az előző menstruáció első napjától számolják a terhességet, mivel nem az aktus napján történik a megtermékenyítés, hanem napokkal később. Már kb. csak két hetet kell kibírnod, hogy legyen szívhang. Ha szerencséd van nem is lesz és megszakad magától a terhesség. Akkor megúsznàd a kötelező köröket (családsegítő , doki, stb.) Sok terhesség megszakad az elején. Tudom, hogy nehéz kivárnod. Kitartást kívánok.
2024. febr. 25. 19:25
 17/24 anonim ***** válasza:
76%
Én pont ugyanúgy vagyok mint a kérdező. Mikor nem jött meg, elmentem orvoshoz, első alkalommal semmit nem látott, visszarendelt egy hét múlva. Akkor már látott petezsákot, elő embriót még nem. Harmadszor voltam orvosnál, mire megalapították a terhességet, ezután tudtam csak elkezdeni intézkedni. Ez a folyamatos várakozás teljesen idegőrlő volt, mikor én is alig hiszem, hogy túl legyek rajta és megszabaduljak tőle. Február 6-tól kezdem el beszerezni a papírokat meg mindent ami kell, 28-ra kaptam időpontot a műtétre, pedig semmit nem hallogattam. Alig várom hogy túl legyek rajta és elfelejtsem ezt az egészet, olyan mint egy rossz álom.
2024. febr. 26. 08:59
 18/24 anonim ***** válasza:
9%
Az elő terhességet nem csak a szívhang megléte jelenti, hanem már a szikhólyag is elő terhességet jelent!
2024. febr. 27. 07:39
 19/24 A kérdező kommentje:
Március 13-ára tűzték ki a kórházi beavatkozás napját, hàlistennek!
2024. márc. 1. 13:50
 20/24 anonim ***** válasza:
60%
Borzasztoan elvan huzva,6 hetesen kezdtem el intezni, 10 hetesen kerul sor a mutetre....
2024. márc. 10. 02:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!