Lehet e 3 hetes terhességmegszakítás, hiába nem látszik az ultrahangon?
Minden igyekezet ellenére megtörtént a remalom es 4/3 teszt pozitív lett. Semmiképp nem tudom és nem akarom vállalni, a megtermékenyítés maximum 3 hete történhetett, és minél hamarabb akarom a megszakítást, de még nem látszik az ultrahangon, és csak kontrollra írtak ki. Rettenetesen stresszelek, mert nem akarok terhes lenni, és szeretnék túllenni az abortuszon.
19 éves vagyok, tanulok, egyetemre járok ősztől.
8 bocs a szóhasználatért, de a nyomorodat itt pont lexarjuk.
Azzal, hogy abortuszt akar, pont, hogy a jövőre gondol.
Jelenlét pedig a 21. században élünk, amiben az orvostudomány folyamatosan fejlődik, és a modern eszközökkel már sokkal kisebb az esélye annak, hogy egy ilyen műtét után valaki meddővé válik.
Az, hogy te nem tudsz teherbe esni, nem a kérdező hibája, nem kell neki azért szülni, mert hát a meddőknek meg nem jött össze a terhesség.
Ilyen gondolkozassal inkább pont, hogy neked nem kéne szülni soha, de mint azt oovashattuk, nem is fogsz tudni.
11 szerencsés vagy, hogy mindenki támogat. A nyolcashoz hasonló megkeseredett bohócokkal pedig ne foglalkozz, te tudod, hogy mi a legjobb neked, a te testedről van szó.
Amúgy meg...szerintem is jobb a tablettás külföldön, mert magyarban nem nagyon van normális abortuszt végző orvos, nagyon durva sztorikat lehet olvasni, hogy milyen gusztustalan módon bánnak az olyan nőkkel, akik meg akarják szakítani a terhességüket.
A lehető legjobbakat kívánom neked. 🥰
Amikor megtermékenyítés történt február első keddje volt, mivel csakis akkor volt rá az a minimális százalék esély, és akkor volt a menstruációm és kihagyás után egyetlen aktusom párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!