2023.10.30.-án volt abortuszom, mert az ultrahang szerint nem lett volna egészséges a magzat. Azóta nem jött meg a menstruációm. Ez normális lehet?
"az ultrahang szerint nem lett volna egészséges a magzat."
Kaptál bromocriptint?
2+ 12. hét után automatikusan adják, mivel a prolactinszinted megemelkedik. Mivel te azt írtad, hogy a magzat egészsége miatt volt az abortuszod, akkor már 12-16 hetes terhességnél kellett hogy járj-ott meg végképp adják.
Magas prolactinszint miatt nem menstruál a nő, vagy lelki megrázkódtatás miatt is lehet, de akkor is biztonság miatt adják.
13, heti, élő (nem halott magzat) vetélésem volt, azonnal kaptam. Ott magyarázta el az orvosom (nőgyógy-endos doki volt) mivel én is értetlenkedtem, és útálom a gyógyszerszedést.
Szia.
Én szültem a 17.hètben Down sindroma miatt.
Augusztus 2.-án.
Novemberben jött meg először.
A trauma miatt is lehet ilyenkor hogy nem jön meg,de hormon is.
Hiszen a menszesz az fogamzo képesség lehetősége is ,és ha a szervezet kimerült akkor ezt nem indítja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!