Lehet fura a kérdés,de volt olyan,hogy valaki abortusz alatt,altataskor almodott valamit?
Figyelt kérdés
Ugye ez egy 10-15 perces beavatkozás kb.
Ha volt ilyen álom,az pozitív volt vagy negatív?
Köszönöm
2023. okt. 1. 19:29
1/9 anonim válasza:
nincs altatás, bódítás van, olyankor meg nem álmodik az ember.
3/9 anonim válasza:
Missed ab műszeres befejezése volt, előtte végigsírtam a napot. Ébredéskor fortyogó lávát, füstölgő barlangokat, tűzfényes katlant álmodtam. Szörnyű volt, emlékszem, hogy félig öntudatlanul nyöszörögve sírtam, és csak sokára tisztult ki annyira a fejem, hogy rájöjjek, a saját hangomat hallom. Mikor először kinyitottam a szemem, a férjem ott térdelt az ágy mellett. Azt motyogtam neki, hogy a pokolban jártam.
Korábban sosem műtöttek, nem tudom, a gyógyszertől trippeltem vagy csak a lelkiállapotom vetült ki.
4/9 anonim válasza:
Nem volt még ilyen műtétem, de átjárhatósági vizsgálaton is ez a bódítós megoldás van. A szobatársaim mind csak simán felocsúdtak utána, én meg egy csomót haluztam. Szóval van ilyen, valakinek ez halucinogén.
5/9 anonim válasza:
Szerintem utólag nem nagyon fogsz rá emlékezni.
6/9 A kérdező kommentje:
Én jót almodtam, azért kérdezem...az ébredés után viszont visszatért a rossz kedv,ugye.
2023. okt. 1. 22:38
8/9 anonim válasza:
Meg fognak ezért lincselni, mert szörnyen hangzik, de én álmodtam alatta, nagyon is pozitívat. Álmomban felszabadult voltam, amikor felébredtem, a bódítás miatt ez az érzés megmaradt, persze nem sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!