Mi történik a műtét alatt?
Valaki le írná részletesen mi is történik egy abortusznál?
Mit kell vinni? Mennyi idő? Mennyire fáj utána? Stb.
Elveszik az aki most még a tied.
Elveszik azt aki most még a tied.
Nekem fizikailag nem okozott akkora fájdalmat a beavatkozás mint lelkileg, ami nem is azonnal volt megtapasztalható hanem évről évre nőtt egy depresszó, ami a döntésképtelenségig növekedett.
A mi lett vollna ha megtartom? Hány éves lenne? Most lenne feladatom még velle, lenne értelme még az életemnek. Ezek zakatoltak a fejemben. Én megbántam nagyon hiányzik.
Kedves Léna
Sajnálom..
De nekem nincs más választásom.
Nagyon szeretném meg tartani de nem lehet..
Túl kell rajta lépnem nehéz lesz
Jééé, Léna, neked volt abortuszod??!?!?!!? Amilyen habzó szájjal térítesz itt mindig, fel sem merült bennem, hogy TE, a nagy élethívő elhajtattál egy magzatot!
Akkor értem már, miért okádod itt a hülyeségeidet minden kérdés alá.
Kérdező: bódítanak, nem fáj, csak lelkileg, HA akartad őt.
Reggel bejelentkezel a betegfelvételen,odaadod a befizetett csekket.
A nőgyógyászatonleadod a papírokat amit a védőnötől kaptál.
Válaszolsz a kérdésekre amit feltesz és aláírsz pár papírt.
Utána kapsz egy ágyat majd vérnyomást mérnek stb majd megvizsgál az ügyeletes orvos.
A beteghordozó utána elmegy érted elmentek a műtőbe.
Kapsz egy branült és abba kapod az altatót. Kb 10 percig tart az egész.
Utána nem lehet enni,inni két órán át és ezalatt felállni sem lehet.
Én 6-ra mentem,10-kor volt a műtét. Már kettőkor jöhettem haza mert a 4 órának elkell telnie a műtéttől számítva.
Hálóinget kell vinni amit átveszel a műtét után,papucs,esetleg köntös mert kinn van mindened a kórházi hálóingből,nagy méretű betét,wc papír,zsepi,víz,szőlőcukor,kanál,villa,kés,pohár és pár darab normál bugyi.
Nem tágítanak ha már hüvelyi úton szültél. Ha császár volt akkor tágítanak és két órával többet kell várni a műtétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!