Magánkórházban 18 év alatt elvégzik az abortuszt kíméletesebben, vagy ott is meg kell tenni ugyanazokat a kötelező köröket?
Figyelt kérdés
2023. jún. 24. 18:57
41/56 anonim válasza:
Csak is külföld!!! Tisztességesen bánnak veled, nem kérdeznek és nem aláznak meg. Teljesen fájdalommentesen és emberségesen bánnak veled. Bőven megér ennyi pénzt..
42/56 anonim válasza:
Szia én 2018ba sajnos végig jártam az utat. Fogamzásgatló mellett sikerül. Nyugodtan mondhatom hogy mindenik kedves és normális volt. Sehol senki nem alázott meg.
2020ban a egy vetélésem volt hát ott mint egy darab szarral úgy "foglalkoztak"velem.
43/56 anonim válasza:
Nagyon sajnálom ami történt, az a mentális beteg meg aki idehányta hogy nem erőszak az kiváncsi lennék, ha hátulról elkapnának és sokkba egy szó nem jönne ki a szádon. Végül is, nem erőszak nem? Te is jobb lettél volna ha inkább megmaradsz spermának vagy elvetettek volna !
44/56 anonim válasza:
Milyen szépen és kulturáltan írnak itt az emberek.
A magyar oktatás látlelete.
45/56 anonim válasza:
Aki ilyeneket mond az nem érdemel kulturált választ.
46/56 anonim válasza:
"Nem, nem erőszak volt, szimplán olyan helyzet, olyan emberrel, amikor nem mertem/akartam nemet mondani."
Értem, szóval maga a kérdező azt mondja nem erőszak volt akkor mégis mit pattogsz itt, Te jobban tudod ott voltál? Csak tudja a kérdező,hogy volt.
47/56 anonim válasza:
Sajnos a legtöbb áldozat nem ismeri fel vagy nem akarja inkább bevallani magának ami történt vele, eleve a rendőrséget sem érdekli. Annyira szörnyű hogy ilyen nyomorult emberek élnek a világon….történik veled valami sokkoló teljesen mashogy gondolkozik az agyad, egyébként nekem nem tudja senki megmagyarázni hogy egy ember nem veszi észre a különbséget hogy akarja-e a másik vagy sem…nyilván érezte csak l*szarta, a másik nem tudhatod miért fél, lefagy, sokkot kap.
48/56 anonim válasza:
47es, érdekes, mikor engem erőszakoltak meg, a rendőrséget érdekelte, elkapták és azóta is börtönben van...sőt, mikor mentem a kórházba mi történt, rögtön kaptam esemény utánit. Mindenki rendes volt, az egyik nővér fogta a kezem míg kiértek a rendőrök
49/56 anonim válasza:
#50 Akkor az esemény utáni is gyilkosság. Istenem.....
50/56 anonim válasza:
Sajnos végig kell menni a kötelező körökön, és szinte 100% az esélye annak, hogy még az abortuszklinikán is lesz részed megalázásban, felesleges traumatizálásban. Nem értem, hogy aki abortusz ellenes, az miért végzi el jó pénzért a műtétet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!