Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Magánkórházban 18 év alatt...

Magánkórházban 18 év alatt elvégzik az abortuszt kíméletesebben, vagy ott is meg kell tenni ugyanazokat a kötelező köröket?

Figyelt kérdés
2023. jún. 24. 18:57
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
64%

"Nem tudom, miről beszélsz, vagy miért gondolsz hazugnak!"

. Mert tök életszerűtlen, hogy egyedül kezdjél utána nézni ennek, sőt, egyedül kimész Ausztriába, csak mert valaki azt írta neked Gyakorin, hogy ez a megoldás. Ilyen talpraesett vagy, de ellenkezni nem mertél...

Ja, kitalálom: a szüleid elváltak. Apád talán éppen Ausztriában dolgozik. Mindenesetre gazdag, megoldja, anyunak nem is kell tudnia.

Tudom, velem van a baj, hogy túl sokat járok ide, és túl sokr sz*rt összeolvastam már, hogy előre tudjam a bevett fordulatokat...

2023. jún. 24. 20:40
 22/56 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy egyedül vagyok?

Ki mondta, hogy azért jött szóba Ausztria, mert itt írták?

Két napja zokogok, fogalmam sincs, mi vár rám. Nagyon kell még nekem az, hogy itt bizonygassam az igazamat, mert Bunkó Bettire éppen rájött az 5 perc és kinézett magának.

2023. jún. 24. 20:43
 23/56 A kérdező kommentje:

"Ilyen talpraesett vagy, de ellenkezni nem mertél..."

Ezt leírni pedig ritka nagy taplóság volt. Anyádék remélem, büszkék rád.

2023. jún. 24. 20:46
 24/56 anonim ***** válasza:
58%
Ha átmész Ausztriába, és íratsz fel abortusztablettát, akkor megúszod a hazai plusz köröket.
2023. jún. 24. 20:51
 25/56 anonim ***** válasza:
36%

"Jó hát elnézést, hogy 17 évesen nem vagyok tisztában ezekkel."

De azért teherbe esni tudtál 17 évesen.

2023. jún. 24. 20:54
 26/56 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem menj Ausztriába és legjobb, ha haza se jössz, erre trágya helyre!
2023. jún. 24. 21:03
 27/56 anonim ***** válasza:
35%
#25 Veled is előfodulhatott volna, hogy nem úgy jön össze a védekezés, ahogy tervezted, ha a jobb kezeden kívül mással is létesítettél volna valaha szexuális kapcsolatot!
2023. jún. 24. 21:06
 28/56 anonim ***** válasza:
80%

Jajj, és már el is lett érve a cél.

Most jön az anyázás ide-oda hosszú-hosszú oldalakon keresztül.

Vajon hány komment lesz? 😅

2023. jún. 24. 21:10
 29/56 anonim ***** válasza:
46%
Ez az ország csak a megaláztatásról szól. Ha megteheted és van segítséged mindenképp külföldre menj. Pl Ausztriában kenyérre lehet kenni őket. S nem csak az egészségügyben.
2023. jún. 24. 21:14
 30/56 A kérdező kommentje:
Igen, bármennyire hihetetlen, a lányok is képesek teherbe esni, ha van menstruációjuk. Szívesen, 25-ös!
2023. jún. 24. 21:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!