Mi kell egy abortuszhoz? És mennyi időbe telik el intézni? Milyen árban van?
Abortusz az rossz dolog!!
Az abortusznál jobb, ha meg szülőd a gyereked. Aztán valakinek oda adod örökbe. (Példa: olyannak akinek nem lehet gyereke, de szeretne).
40.000 plusz az apró.
Élő terhesség kell hozzá (szívhang).
2 látogatás a csvsz-nél.
Időpont a műtétre.
Befizetett csekk.
“Attól hogy abortuszt szeretnék nem azt mondtam hogy nem akarom meg tartani..”
vs
“de nem szeretném sem ki hordani sem meg szülni”
Most akkor tálald már ki mit akarsz, mert egyik szavaddal ütöd a másikat. Általában, ha valaki abortuszt szeretne, akkor elég egyértelmű, hogy nem akarja megtartani. Tudod, ezért is akar abortuszt.
Amúgy csak ismételni tudom a 7-est, értő olvasás!! Egy árva szóval nem mondtam, hogy szülj a semmire, a kommentem az egyes okostojásnak szólt, aki szerint egy abortuszra készülő nőnek sokkal jobb lesz, ha inkább megtartja a terhességet. Éppen téged és a te álláspontodat védtem, de látom felesleges, mert nem megy a szövegértés, cserébe mindenkiben az ellenséget látod…
Ne aggódj miattam, nem fogok ilyen helyzetbe kerülni, mert mi védekezünk a férjemmel, de azért köszi. Gondolom te is dupla védekezés mellett estél teherbe… 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!