Nem kívánt terhesség.Tartsam e meg a babát,de mi történik akkor ha rámegy a házasságom?
Ha az en gyerekemnek a szivdobogását, életet vki kioltja, az jobb ha nem néz többé a szemembe .
Egyáltalán hogy fordulhat meg ez az eszedbe
#21, én meg azt nem tudom felfogni, hogy milyen gondolkodásbéli elmaradás szükséges ahhoz, hogy valaki nem tudjon különbséget tenni egy gyerek megölése és egy fejletlen embrió abortálása között
Kérdező, ha valakinek egy embrió fontosabb a párjánál, attól a lehető legjobb dolog rövid úton megszabadulni...
Mindegy hogy egy emberi eletet embeionak vagy minek nevezel , ha a szíve dobog az egy élet. Ha kioltasz életet akkor gyilkos.
Minel hamarabb jobb megszabadulni egy gyilkostól sztem
#24 "ha a szíve dobog az egy élet. Ha kioltasz életet akkor gyilkos." - gratulálok a gondolatmenetedhez, eszerint te egy csótányt sem likvidálsz, hisz dobog a szíve:)
Voltaképp a magzatvédőket kell elkerülni nagy ívben, ha az ember családot alapít, lényegesen egyszerűbb lesz az élete, senki nem várja el tőle, hogy alávesse a saját sorsát egy biológiai véletlennek meg egy embriónak, szabadon hozhat tudatos döntéseket az önreprodukciójáról.
Mellesleg csilliárdszor inkább vagyok a magzatvédők szemében gyilkos, mint hogy magammal szúrjak ki... azon nem vesztek semmit, ha eza csoport gyilkosnak tart, egy nem kívánt de megszületett gyereken viszont gyakorlatilag mindent.
végül mi lett?
Nálunk sem volt tervezve.
Ha mindenki másra hallgatok, magamon meg a páromon kívül, akkor életem legrosszabb döntését hoztam volna meg, az abortusszal.
Ó istenem, te levetted a fátylat a szememről.
Milyen jó, hogy itt szuszog mellettem ez a kisbaba. Életem legjobb döntése volt belevágni az ismeretlenbe. Tudtam hogy nehéz, a kapcsolat sem tökéletes, de imádom ezt az egészet. Apukával meg elvagyunk. Lesz ami lesz, tart amíg tart.
Jaj de csodajó!!
Kapcsolatotok milyen azóta? Kisfiú kislány a baba? Nagyon jó döntést hoztál 🌷🌷🌷
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!