Terhességmegszakítás után (23hét) ki mikor esett újra teherbe?
Szia! Én voltam az előző kérdésednél az első válaszoló. Pont ma gondoltam rátok hogy rád írok. Ezek szerint megkaptad az eredményeket?
Sajnálom kérdező :(
Igen. Minden eredmeny negativ, megis tagult neki. Az orvosok 98%-ot mondtak hogy betegen szuletne, de az se biztos hogy tulelne a szuletest.
Sajnos meg kellett szakitani a terhesseget.
Ez iszonyat nehèz lehet lelkileg kedves kèrdező. Nagyon sajnálom :( . Nem tudom mikorra sikerülhet utána a leghamarabb , de kívánom hogy a lehető leghamarabb sikerüljön, egy teljesen egèszsèges terhessèg.
Olyan szomorú ennyi hetesen hogy meg kell szakítani, 12.hèt előtt is szörnyű èrzès lehet egy vágyott baba elvesztèse,de a 12. hèt után mèg sokkal sokkal nehezebb lehet.
Legalább 8 hétig nem lehet házasélet és 2-3 hónapot - de minimum egy normális ciklust) nem árt várni a következő próbálkozás kezdetéig.
Kitartás.
Őszinte részvét innen is.
Remélem, már valamivel kobban vagy, és testileg is okésan.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!