A megtartott terhességnél ha nem mondom el hogy abortuszom volt akkor az nem fog kiderülni ?
"A babónak semmi kára nem lesz ebből"
Gondolod te. Nem azt mondom hogy lesz, de lehet. Azt hiszed viccből kérdezik? Másképp figyelnek rád a terhesség és a szülés közben is. Ez egy rizikó faktor. A te és a BABA érdeke is hogy ne hazudj
Az nincs odairva h abortusz vagy hogy elhalt. Csak h terhesség volt.
Ha kérdezik mond azt h elhalt. Kész.
Mond el a BABA érdekében.
És párodnak is illene elmondani.
Ha tényleg szeret, megérti.
EESZT-ben látszik, ha van ügyfélkapuja az embernek ha nincs, az csak magunknak könnyedség, hogy rálátunk. Természetesen az orvos is látja.
Velem a párom jött a megállapításra illetve a genetikai ultrahangokra, mindenhol mindig megkérdezték minden alkalommal, (szülés napján talán nem, de 3 percesekkel landoltam a kórházban, eléggé magamon kívül voltam már, nem igazán emlékszem miket kérdeztek) tehát ha nem jár veled akkor nem lényeg. A kiskönyvembe és a leleteimbe viszont egyetlen egyszer nem nézett bele rajtam kívül soha senki, van olyan férfi a földön akit ez érdekel?
A védőnő hibajavítóval kihúzta amikor mondtam neki, hogy ez egy durva időszak volt, nem szívesen emlékszek rá.
Kérdezd meg majd h lehetne-e h nincs beírva.
Egyébként mindenhol mondtam ahol kérdezték.
Nem árt elmondani, ugyanis onnantól kezdve V-sként kezelnek, normális védőnő és orvos gyakrabban látogat, mert rizikófaktor egy bármilyen abortusz.
Ha orvosilag indokolt missed, ha "rendes".
Ha nem mondod el, és baja esik a magzatnak, akkor magadra vess, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!