Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » A megtartott terhességnél ha...

A megtartott terhességnél ha nem mondom el hogy abortuszom volt akkor az nem fog kiderülni ?

Figyelt kérdés

2022. dec. 25. 20:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
70%

"A babónak semmi kára nem lesz ebből"

Gondolod te. Nem azt mondom hogy lesz, de lehet. Azt hiszed viccből kérdezik? Másképp figyelnek rád a terhesség és a szülés közben is. Ez egy rizikó faktor. A te és a BABA érdeke is hogy ne hazudj

2022. dec. 26. 00:10
 22/33 anonim ***** válasza:
92%

Az nincs odairva h abortusz vagy hogy elhalt. Csak h terhesség volt.

Ha kérdezik mond azt h elhalt. Kész.

2022. dec. 26. 00:12
 23/33 NTBS ***** válasza:
43%

Mond el a BABA érdekében.

És párodnak is illene elmondani.

Ha tényleg szeret, megérti.

2022. dec. 26. 08:01
 24/33 anonim ***** válasza:
66%
Mi a fontosabb? Eltitkolni egy abortuszt, vagy a babád élete? Mert simán előfordulhat mondjuk a méhszáj korai nyílása, mint az abortusz következménye...
2022. dec. 26. 09:52
 25/33 anonim ***** válasza:
58%
Ñe idegesítsétek már szegényt, van elég baja. Úgysem lehet eltitkolni, ott van a rendszerben. Egyébként ez magánügy, nem köteles róla beszámolni. Ha élő gyereke lenne, arról igen, de erről nem.
2022. dec. 26. 10:12
 26/33 anonim ***** válasza:
81%

EESZT-ben látszik, ha van ügyfélkapuja az embernek ha nincs, az csak magunknak könnyedség, hogy rálátunk. Természetesen az orvos is látja.

Velem a párom jött a megállapításra illetve a genetikai ultrahangokra, mindenhol mindig megkérdezték minden alkalommal, (szülés napján talán nem, de 3 percesekkel landoltam a kórházban, eléggé magamon kívül voltam már, nem igazán emlékszem miket kérdeztek) tehát ha nem jár veled akkor nem lényeg. A kiskönyvembe és a leleteimbe viszont egyetlen egyszer nem nézett bele rajtam kívül soha senki, van olyan férfi a földön akit ez érdekel?

2022. dec. 26. 12:17
 27/33 anonim ***** válasza:
91%

A védőnő hibajavítóval kihúzta amikor mondtam neki, hogy ez egy durva időszak volt, nem szívesen emlékszek rá.

Kérdezd meg majd h lehetne-e h nincs beírva.

Egyébként mindenhol mondtam ahol kérdezték.

2022. dec. 26. 12:20
 28/33 anonim ***** válasza:
41%

Nem árt elmondani, ugyanis onnantól kezdve V-sként kezelnek, normális védőnő és orvos gyakrabban látogat, mert rizikófaktor egy bármilyen abortusz.

Ha orvosilag indokolt missed, ha "rendes".

Ha nem mondod el, és baja esik a magzatnak, akkor magadra vess, sajnos.

2022. dec. 31. 11:10
 29/33 anonim ***** válasza:
79%
#28 ez nem igaz
2022. dec. 31. 11:59
 30/33 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyen kórelőzmény nagyon fontos infó egy terhesség és szülés során. Az orvosoknak tudni kell róla, az a magánügyed, hogy a párosnak mit mondasz, bár remekül hangzik egy ilyen bensőséges időszakban ez a totkolózás...
2023. jan. 2. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!