A megtartott terhességnél ha nem mondom el hogy abortuszom volt akkor az nem fog kiderülni ?
Figyelt kérdés
2022. dec. 25. 20:34
11/33 anonim válasza:
Fent van EESZT-n, doki látni fogja. Még szülés után is szerepelni fog az ambuláns lapodon a bevallottnál egynél több terhesség.
12/33 anonim válasza:
Ideje lenne nem magadat előtérbe helyezni (mit gondolnak majd?) hanem a gyereket (veszélyeztetem ezzel?).
13/33 A kérdező kommentje:
Elég nagy dobra verik ezt az egészet
2022. dec. 25. 21:21
14/33 anonim válasza:
Magától értetődő volt, hogy a férjemnek még a házasságkötésünk előtt elmondtam, hogy volt egy abortuszom. Ha tetszik, ha nem, hozzám tartozik. Azt meg végképp nem értem, hogy a sógorodnak meg az anyósodnak mégis minek mutogatnád a kiskönyvedet, amiből megtudhatnák? Csekkolják, mint a negyedikes kisdiák ellenőrzőjét? Szerintem nőj fel, kérdező, de nagyon gyorsan, mert szükséged lesz rá.
15/33 anonim válasza:
Sajnos amikor az orvos belép a rendszerbe, látni fogja. Minden előzmény ott van, betegségek, kezelések, műtétek, alkalmazott gyógyszerek. Annyit tudok mondani, hogy a kiskönyvedet tartsd magadnál. Sajnálom a helyzetedet.
N
16/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértő választ
2022. dec. 25. 22:34
17/33 anonim válasza:
Ne mutogasd az orvosi papírjaidat másoknak. Nálunk valahogy nem szokás más leleteit olvasgatni. De olyan helyzetet sem tudnék elképzelni, amikor erre szükség lenne. Hacsak nem nőgyógyász a párod vagy a rokon. De talán még akkor sem.
18/33 anonim válasza:
Ha ugyan abban a kórházban vizsgálnak, ahol az abortuszt is csinálták, láthatnak mindent. Egy rendszeren belül ki lehet keresni az anamnézist (kórelőzményt). Amúgy, ha ennyire szégyenled, először magaddal békélj meg, úgy vállald a picit. Nehogy a kicsi igya meg a levét a dolognak.
Üdv, egy volt egészségügyis titkárnő.
19/33 A kérdező kommentje:
A babónak semmi kára nem lesz ebből.
Csak a félsz bennem van hogy elitélnek emiatt ha kiderül 🥺
2022. dec. 25. 23:12
20/33 anonim válasza:
A félsz egy dolog, a gerinctelenség meg egy másik, mert amit a pároddal csinálsz, az már az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!