Mola terhesség?

Figyelt kérdés

Teherbe estem, aztán a második uh-n (az elsőn nem látszott semmi) megállapították hogy volt terhesség, de nem ment végbe, megszakadt valamiért. Hozzáteszem,nagyon sok cickafark teát ittam. Viszont nem ürült ki, nem véreztem.

Nagyon magas a hcg szintem, a doki ebből arra következtetett hogy ez mola terhesség. Hát én annak utána néztem, de akkor görcsölnöm kellene, és nincs semmi fájdalmam. Barnás valami, 1 napja van. Miert gondolja hogy ez mola? Mennyi esely van ra hogy kiveszik a mehem Ha megis?

2022. dec. 5. 12:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

NEM TUDOM!!!! Az uh-n a nő nem mondta, hogy hanyadik hét, csak annyit hogy volt terhesség ami megszakadt! ENNYI. Ha tippelhetnék akkor inkább 9-10.

Ma volt egy új uh, azt mondta nem lát terhességet, de van egy szövet a méhben ami miatt hiszik hogy mola. A hcgm a mai napon 44 ezer.

2022. dec. 6. 14:27
 12/17 anonim ***** válasza:

Sürgösen szedesd ki onnan.

Folyamt emelkedik így folgozik benned!

2022. dec. 6. 15:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Kicsit összevissza sztori…

Mikor volt az utolsó vérzés?

Mikor volt pozitív a teszt?

Mikor volt uh és mit írtak rajta?

Történt-e műtéti befejezés?

Volt-e vérzésed?

2022. dec. 6. 18:19
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tegnap műtöttek meg, most várom a szövettant. De 3 doki is mondta hogy valószínű mola. Hétfőn néznek hcgt.
2022. dec. 8. 12:37
 15/17 A kérdező kommentje:

10.09 volt az utolsó menzesz, 11.05 kellett volna megjönni, 11.10.-én volt poz a teszt, 15.-én mentem dokihoz, 20.-án első uh, ott nyilván semmi.

11.30 pedig 2. uh, azt írták a papírra hogy a méh 5mmre tágult, benne vegyes echoszerkezetű szövet ábrázolódik. Mondta, hogy terhességet nem lát..Még egy picit nézegette, megszólalt hogy volt terhesség de elhalt. A hcg emelkedett, így a magándoki mondta hogy mola lehet. Tegnap volt vákumos befejezése, a papírra az volt írva hogy missed ab. Illetve hogy mola. A szövettanból fog kiderülni.

2022. dec. 8. 12:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

mi van veled azóta?

Nálam is hasonló a helyzet, csütörtökön lesz a műtét.

A hcg nekem is emelkedik, látnak egy szövetet a méh én, de szívhang nincs. A doki szerint lehet mola..

2022. dec. 12. 13:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok azóta Kèrdező és utolsó? Mi derült ki?
2022. dec. 28. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!