Down szindróma miatt meg kell szakítani a terhességet. Kb 15-16 hetes leszek mire a megszakításra sor kerül. Hogy lehet ezt lelkileg túlélni? Aki már túlélt hasonlót annak mi segített?
Nem KELL megszakítani a terhességet, ha akarod, megtarthatod nyugodtan, senki nem kényszerít és nem kényszeríthet abortuszra, ez kizárólag a te (meg a párod) döntése.
Viszont egy Down-kóros gyerek nevelése rengeteg idöt, energiát igényel, és az eredmény nem túl sok pozitívum lesz, ezért szokták javasolni a terhességmegszakítást.
Semmiképp nem tartjuk meg, magunkkal és főleg a meglévő gyermekeinkkel tolnán ki!
3as nagyon sajnálom. Nekem a niftyből derült ki, most vették le chorion mintát,ost vagyok 13 hetes. 10nap az erdnényig kb, utána lehet műteni.
Nekem más teszt volt, 12.héten tudtam meg, rákövi héten biopszia péntekre meg is volt az eredmény, mert elsőre a rosszgént ellenőrizték és mivel jelen volt hamar eredmény lett, 14.hétben volt a megszakítás.
Azt nem tudom hogy éltem volna túl egy szülést, mert így 2 évvel utána is majdnem naponta sírok mert nem születhetett meg egészségesen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!