4 napja volt terhesség megszakításom??
Figyelt kérdés
Normális az, hogy ab. Után 4 nappal nem bírok nagy WC-zni?
Mióta megcsinálták a műtétet azóta nem bírtam menni WC-re , pedig érzem ,hogy kell. Ez nem baj??
2022. nov. 7. 10:34
1/5 anonim válasza:
Szia
Sanszos ,hogy semmi gond nincs. Vegyél glicerines kúpot és használd. Az segít fellazítani és könnyebb lesz wcni.ha ugy se akkor irány az orvos.
2/5 anonim válasza:
2x volt ilyen műtétem, mármint nekem elhalt babák miatt.
Nem volt ilyen panaszom. Szerintem is próbald meg a kúpot, ha úgysem, akkor doki.
3/5 anonim válasza:
Nem hinném hogy köze van a műtéthez, max pszichésen. Mikor nekem volt ilyen műtétem, a pisilést nézték, mármint kérdezte a nővér hogy sikerült-e a műtét után. Egyél sok rostosat, hátha segít.
4/5 anonim válasza:
Próbáld ki a kúpot. Ha nem segít, akkor doki!!
5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok !
Azóta már sikerült WC-zni.
utána egy jó pár órára 2 nagy tenyérnyi alvadt vér távozott . ( hüvelyből) azóta is vérzek . De legalább a wczes megoldódott . Köszi a válaszokat !
2022. nov. 7. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!