14 napja késik,2 teszt negatív, lehetek terhes?
Több, mint 1 éve abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Előtte sem volt napra pontos a menstruációm, most sem az.
Idén: január 24., március 7., április 14., május 14./15.-én jött meg.
Egyszer használtam esemény utáni tablettát (Escapelle). Április 7.-én történt baleset miatt április 8.-án vettem be.
Ha 35 napos ciklussal is számolok, akkor június 17/18.-án kellett volna megjönnie.
Június hónapban voltam beteg (nem szedtem antibiotikumot), vizsgáztam, stresszes voltam anyagi gondok miatt, és elkezdtem dolgozni.
Tüneteim óriási fáradtság, reggeli rosszullét, kívánósság nincsenek. Sokat jártam mosdóba, de valószínűleg a megnövekedett folyadék fogyasztás miatt. Viszont sokszor volt alhasi fájás érzésem, illetve most biztos megjön érzésem.
2negatív tesztem van. Egyiket 1 hét kimaradás után június 25.-én délután készítettem. Másikat 1.5 hét után június 27.-én reggeli vizeletből.
1-2 napja fáj a cicim. Ami 5-7nappal hamarabb kezdődik, mint a menzeszem. Illetve tegnap és a mai nap a bugyimon az a fehéres-átlátszó ragadós hüvelyi folyás volt. Ami, ha jól tudom nem menzesz előtt jelentkezik. Viszont az Escapelle tabletta bevétele után is volt ilyesmi rá 3 napra, még áprilisban, de ezután 3 napra megjött.
Június 8-9. Hétvégén volt egy “megszakításos” együttlét maximum 15 másodperc. De mozgás sem volt igazából. És a teszteket is bőven 2 hétre rá készítettem. Egyébként óvszerrel védekezünk, egyszer sem szakadt ki, nem csúszott le.
Kedden elmehetek nőgyógyászhoz időpont nélkül is? Járt már így valaki? Remélem csak a stressz okozza, 2 hete ezen izgulok. Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!