Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz menetének intézése,...

Abortusz menetének intézése, mit hogy csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 8 hetes terhes vagyok, sajnos abortusz mellett döntöttünk, nagyon sok okom van rá, egészségügyi illetve sok más, nem részletezném ha nem baj. Soha nem voltam ilyen helyzetben, így nem tudom mit merre hogyan. A gyermekeket nagyon szeretem, vannak is gyermekeim, csak a negatív kommentek miatt jeleztem.A baba nem azért jött össze mert felelőtlen vagyok és nem védekeztünk hanem a fogamzásgátló amit szedtem 3 szülés után sajnos kiderült hogy gyenge számomra aminek tünetei is voltak csak nem gondoltam hogy emiatt.

Orvoshoz jövőhétre van időpontom, tudom hogy utána mennem kell a családvédelmi szolgálathoz, de oda akár most is tudok időpontot kérni vizsgálat utánra vagy csak amit megtörtént a vizsgálat utána keressem őket? Illetve ha jól értesültem, vérvételt és EKG kérnek még, azt is intézhetem hamarabb vagy azt is csak a nőgyógyász után? Beutaló vérvételre a háziorvostól szükséges vagy a nőgyógyász küld el majd?

Aki átment ezen az egészen tudna segíteni a menetében?

Illetve szívesen fogadnák személyes tapasztalatokat a kórházban töltött időről. A folyamatról.

Köszönöm

2022. szept. 21. 11:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Ha nem félsz, akkor találkozzunk valahol, és rendezzük le.

Vagy csak az interneten mersz beszólogatni?

Találkozzunk, és próbálj meg szemtől szembe leparasztozni!

2022. okt. 22. 21:19
 22/31 anonim ***** válasza:
#20 nem parasztoztalak le. Bár érdekes, hogy ezt olvastad ki belőle. Projekció?
2022. okt. 22. 21:30
 23/31 anonim ***** válasza:

Abortusz menetének intézése:

1. Bejelentkezel a klinikára;

2. Elmész az időpontra;

3. Megmondod az orvosnak, hogy meggondoltad magad;

4. Hazamész boldogan;

5. A fenti műveleteket nem fontos megismételni;

6. Megszülöd a gyereked;

7. Jó anya leszel és felneveled;

8. Mire felnő, hálás leszel ezért a döntésedért.

2022. okt. 26. 18:31
 24/31 anonim ***** válasza:
43%
#23 egészen meghoztad a kedvem egy jó kis abortuszhoz. Mindjárt teherbe ejtetem magam, csak azért hogy utána abortuszra menjek, annyira undorító ez a csökönyösség
2022. okt. 26. 18:45
 25/31 anonim ***** válasza:

Szerintem meg az az undorító, ha egy ártatlan gyereket kinyírnak, akinek már dobog a szíve.

Csak mert valami ostoba libsi ideológia megengedi.

2022. okt. 26. 19:05
 26/31 anonim ***** válasza:

#25 Nézd, ez az, amit abortálnak. Ezt. Nem egy gyereket. Egy ilyen nyálkát.

[link]

2022. okt. 26. 19:06
 27/31 anonim ***** válasza:

Te meg nézd meg ezt:

[link]

Bár nem várom, hogy ellenzéki szavazóként megértsd.

2022. okt. 26. 21:43
 28/31 anonim ***** válasza:
Bocs én a valódi abortált szövetekről, és elhalt magzatokról készült valós képeknek jobban hiszek, mint a különböző grafikáknak, amik jellemzően manipuláltak. Néhány éve a Body kiállításon volt is ilyen rész, ahol a terhesség különböző fázisaiban elhalt magzatokat lehetett megnézni. Amikor az abortuszt elvégzik, tényleg csak egy nyálkára emlékeztető szövetcsomó. Nincs is szíve, csak a méhlepényen keresztül, az anya szíve által pumpált vér áramlása az a “szívhang”. Kicsit nézz utána anatómia és élettan könyvekben, és ne népbutító manipulatív rajzoknak higgy.
2022. okt. 26. 21:56
 29/31 anonim ***** válasza:
Bár nem hiszem, hogy fideszes szavazónak bármilyen valós tudományos tény a felfogható tartományba esne…
2022. okt. 26. 21:57
 30/31 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha egy libsi abortusz- és lmbtq párti, az nem is baj.

Legalább kihaltok.

2022. okt. 26. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!