Abortusz menetének intézése, mit hogy csináljak?
Sziasztok! 8 hetes terhes vagyok, sajnos abortusz mellett döntöttünk, nagyon sok okom van rá, egészségügyi illetve sok más, nem részletezném ha nem baj. Soha nem voltam ilyen helyzetben, így nem tudom mit merre hogyan. A gyermekeket nagyon szeretem, vannak is gyermekeim, csak a negatív kommentek miatt jeleztem.A baba nem azért jött össze mert felelőtlen vagyok és nem védekeztünk hanem a fogamzásgátló amit szedtem 3 szülés után sajnos kiderült hogy gyenge számomra aminek tünetei is voltak csak nem gondoltam hogy emiatt.
Orvoshoz jövőhétre van időpontom, tudom hogy utána mennem kell a családvédelmi szolgálathoz, de oda akár most is tudok időpontot kérni vizsgálat utánra vagy csak amit megtörtént a vizsgálat utána keressem őket? Illetve ha jól értesültem, vérvételt és EKG kérnek még, azt is intézhetem hamarabb vagy azt is csak a nőgyógyász után? Beutaló vérvételre a háziorvostól szükséges vagy a nőgyógyász küld el majd?
Aki átment ezen az egészen tudna segíteni a menetében?
Illetve szívesen fogadnák személyes tapasztalatokat a kórházban töltött időről. A folyamatról.
Köszönöm
Köszönöm a válaszokat! A nőgyógyásztól már megvan az időpont. Ezután nem tudtam hogy mit mikor intézhetek. Kedves utolsó, akkor az EKG, vérvétel beutalót a nőgyógyász adja ki vagy majd a kórház a műtét időpont előtt?
Neked kellett Covid teszt is?
Köszönöm
A kórház adta ki mindenkinek, amikor a műtétre adtak az időpontot.
Igen, nálunk PCR teszt volt, de ez kórházfüggő. Az 2 nappal műtét előtt kellett, ugyanúgy a kórházban vették le a mintát, ahol a labor és az EKG is van, ezért egy napra adták a beutalókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!