Abortusz intézésének menete 2022-ben?
Mi a teendő a pozitív teszt után, és leghamarabb mikor kerülhet sor a műtétre?
El tudná valaki részletesen mondani a lépéseket?
És szerinted hogy buknak majd le? Az abortuszt akaró nő majd felnyomja, hogy nem kényszerítették a szívhang meghallgatásra? Ez is max akkor lenne bizonyító erejű, ha az illető nő be lenne poloskázva, és rögzítené, ahogy a doki elmondja: "Na, akkor most én, Dr. XY, 123456 pecsétszámú orvos kijelentem, hogy nem fogom magát kényszeríteni egy hülye törvény miatt erre, kedves Z kisasszony, rendben van így?"
De, hallottam, ettől még életszerűtlen, ahogy nyilatkozták is már orvosok.
A vizsgálóban nem lehetnek bent, még maga Pintér Sanyi sem. Legalábbis én biztos nem járulnék hozzá, mint páciens, hogy egy vizsgálaton, ahol alulról levetkőzöm, más is jelen legyen.
Persze ha mégis megtehetik, hogy ott állnak, mint a lóf***, nos, akkor nyilván megcsinálná az orvos miattuk. De a többi esetben, amikor nincs ott senki, ki kényszerítené rá?
Az más, azokat iskolából szervezik ilyen feladatra.
De ugye az megvan, hogy random kiskorút boltba küldeni, meg épp korai terhes nőt találni és beszervezni nem ugyanaz? 😄 Mert ide, hogy hihető is legyen, 6-9 hét körüli terhes lenne a megfelelő. Annál fiatalabbnál még nincs szívhang, ha kicsit idősebb, akkor már kicsúszna az abortuszból, ha még csak akkor jár orvosnál, így totál hihetetlen lenne. Meg őszintén: ki az a nő, aki ilyen orvoslebuktató szarság miatt bevállalná, hogy indokolatlanul vizsgálgassák koraterhesen?
Arról már nem is beszélek, ha csak a nő van bent meg az orvos, akkor 1 ember szava áll szemben 1 emberével. A nő azt mondja, nem hallgattatta meg vele a doki, a doki meg azt, hogy de igen, akkor mi alapján büntetik meg az orvost? Ez semmilyen bíróságon nem állná meg a helyét.
De látom, te láthatóan kifogytál az észérvekből, ha már csak személyeskedésre futja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!