Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mi változott az új törvény miatt?

Mi változott az új törvény miatt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túl jártas a témában, ezért kérdezem. Eddig nem úgy volt, hogy csak elő magzatot lehetet abortálni? Tehát ha tudtad, hogy nem tartod meg a tényleges műtétet csak utána végezték el, hogy dobogott már a szíve? Vagy nagy hülyeséget mondok? Ill. ha valaki idejében elkezdte intézni kb. egyből amint kiderült a terhesség 4-5 hetesen, mire a műtétig eljutott már nagy valószínűséggel mindenképpen volt már szivhang.

Most kötelező meghallgatni, értem. De mi változott?eddig is dobogott a szíve.

Mindenhonnan ez folyik, de tényleg nem értem. Köszönöm

2022. szept. 15. 06:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
Ugyanmar. Az az orvos, aki ezt a vizsgálatot végezni fogja nem abortusz ellenes, ergo nem fogja extra stressznek kitenni azt a nőt, aki emiatt fordul hozzá.
2022. szept. 15. 08:59
 12/23 anonim ***** válasza:
30%

A válasz összeségében az, hogy semmi nem változott aki csinálta már ezt a procedúrát pontosan tudja, hogy ez hogy megy, ha olyan orvosba futsz bele aki egy gyökér az igyis úgyis úgy fog báni veled ahogy. Ha meg egy normális orvost fogsz ki az eddig is igen megvárta, hogy legyen szívhang, közölte esetleg megmutatta és ennyi a korházba is műtét elött meg szokták nézni, már csak azért is mert ha elhal akkor nem abortusz és vissza jár a pénz is.

Én személy szerint azt mondjuk nem tudom minek kell megvárni a szívhangot ha valaki figyel és időbe csinál tesztet már négy hetesen simán megtudja hogy terhes, szív hang meg ráér 7-8 hetesen is hogy legyen. De ezt a békát le kell nyelni, viszont ez nem új ez eddig is így volt. Ez most tényleg csak figyelem elterelés, lehet miről csámcsogni.

2022. szept. 15. 09:23
 13/23 anonim ***** válasza:
64%

"Én személy szerint azt mondjuk nem tudom minek kell megvárni a szívhangot ..."

Konkrétan azért, mert ha nincs szivhang, akkor nem kell abortusz, hiszen nincs élő terhesség, ergo vagy elvetél magától, vagy kell q műszeres befejezés, ami ez esetben ingyenes, mert nem kereste végzett, hanem életmentő beavatkozással van szó.

2022. szept. 15. 09:37
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még, de kérlek ne vigyétek el a témát más irányba.

Igazából èn sem èrtem ezt a hűhót, ezért tettem fel a kérdést, hogy lényegében mi változott? Min vannak így felháborodva?

2022. szept. 15. 10:33
 15/23 A kérdező kommentje:
De egyre inkább hajlok afelé, hogy lényegében semmi újdonság, csak akkor nem értem miért folyik ez mindenhonnan?
2022. szept. 15. 10:36
 16/23 anonim ***** válasza:
85%
Pedig a 9-es jól leírta, hogy miért, Kérdező.
2022. szept. 15. 10:39
 17/23 A kérdező kommentje:

Ok, èrtem, hogy figyelemelterelés.

De akkor ezek szerint ennyire sötétkék a nők, hogy a semmin csámcsognak?

Nekem vannak srácaim, abortuszom nem volt még, mégis tudtam annyit, hogy ez kb. a semmi kategória...

2022. szept. 15. 10:57
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki látja ezt át, ettől még nem nevezném sötétkének.
2022. szept. 15. 11:16
 19/23 A kérdező kommentje:

Nézd, akkor utána kell nézni, olvasni, kérdezni. Èn is azt tettem. Nem fröccsni ès csámcsogni a semmin.

De, nekem az a sötét, aki valamiről úgy mond véleményt, hogy fogalma sincs semmiről.

2022. szept. 15. 11:52
 20/23 anonim ***** válasza:
67%

19-re:

Itt jön ki a különbség az intelligens ember és a nem intelligens között.

Ha mindenki úgy gondolkodna, mint te, akkor a politikusok bajban lennének, mert a demagógiájukra, féligazságaikra nem lenne vevőközönség. Kénytelenek lennének a lényegről beszélni, nem lenne elég a lebutított, tőmondatos üzenet, a jelszó-gyártás.

Ezzel szemben az a szomorú igazság, hogy aki intelligensnek nézi a választókat, az néhány %-nál többet sosem kap. Az fogja előle elvinni a sok szavazót, aki rövid, tőmondatos üzenetekkel, nem a (nem létező) értelmükre, hanem az érzelmeikre tud hatni, lehetőleg félelmet keltve bennük, hogy ha a másik oldal hatalomra kerülne, akkor milyen vész lenne.

Mellékesen megjegyzem: a (kereskedelmi) reklámok szintén nem az értelmedet, hanem az érzelmeidet célozzák. Nem műszaki adatokkal, vizsgálati eredményekkel győzködnek, hanem hangulatot mutatnak be, vágyakat ébresztenek. Ez egy parfümnél vagy utazási irodánál persze érthető lenne, de pl. autót is így reklámoznak, ami műszaki cikk, ráadásul a férfiakat (akik elvileg racionálisabbak, mint a nők) célozzák meg vele.

Határozottan állítom, hogy még a diplomás embereknek is legfeljebb 10-15%-a gondolkodik úgy, mint te. A nem diplomásoknál még annyi sem.

2022. szept. 15. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!