Kinek mi a véleménye a szívhang meghallgatására kötelező kvázi törvénnyel kapcsolatban?
21. Nekem nem probléma. Felőlem mutogathatják a szívhangot, leszarom. Számomra az még, az abortálható időszakban még nem kisbaba. A döntésemet egyáltalán nem befolyásolná. Ezen kívül Én nem dőlök be az érzelmi zsarolásos kamu vallásos politikai reklámoknak.
Ez egyébkènt is csak gumicsont, kicsit elterelni a figyelmet az egyre nagyobb pánikról, az energiaválságról, és a kormány hazugságairól.
Azoknak viszont ez kínzás, akik kényszerűségből döntöttek abortusz mellett pl csak anyagi okok miatt, mert nem tudnák eltartani/a pali is lelépett/ nincs segítségük stb.
Tudod nem mindenkinél divat felelőtlenül, pucér segggre gyereket szülni aztán " majd lesz valahogy", vagy majd " tarhálunk a Facebookon adományokat" hogy etetni ruházni tudják azt a gyereket. Meg hasonlók.
A pasikat amúgy miért is nem kötelezik erre? Ők is ott voltak a gyártásánál. A legtöbb simán lelép büntetlenül.
24 - egyrészt az anyagiak, másrészt gondolj már bele, a világ legintimebb dolga a szex egy pár között, állandóan megszakítani mert félelelmben élni.
De nem hiszem, hogy itt a gyakorin megértenétek vagy mert magyarok vagytok ti is, sajnos nálunk 0 az empátia rengeteg emberben.Bár ez változna.
Jó lenne ha legalább felelősebb szexuális viselkedésre szoktatná az embereket ez a törvény - nem maga a törvény a lényeg hanem hogy most refrektorfénybe került az abortusz témája.
Itt direkt végolvasgattam a kérdéseket "lehetek terhes" címszóra keresve.
Itt van pl a párocska ahol ejakuláció után szépen visszapakolta a virslit a csajba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!