Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Terhesség megszakítás után...

Terhesség megszakítás után mennyi idővel lehet tengerben fürdőzni?

Figyelt kérdés
Elsőnek leszögezném sajnos egészségügyi oka volt és borzasztó nehéz ez nekem. Egy hete volt a műtét.a korházban azt mondták 4hét,két hét múlva megyek vissza az orvosomhoz persze tőle is megkérdezem, de közben sok helyen olvasom 6hét, a császárom után 7hónapja ezt mondták!Már jó ideje lefoglaltuk 31-én mennénk.Nemszeretném lemondani még ha szívem mélyén semmi kedvem, de ahogy a párom mondja erre most szükségünk van. Köszönöm előre is!
2022. júl. 7. 08:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Úgy hogy 31-én mennek ki az kvázi az 5. hét, és gondolom nem 2 napot maradnak szóval az a 6. hét lesz.
2022. júl. 7. 11:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

11!

"Indulás napján 4hét4nap lessz."

2022. júl. 7. 13:15
 13/14 anonim ***** válasza:
48%

12!

Igen tehát az 5. hét, mondok egy példát, elmész 1 hónapra valahova, és a 3. napon elesel, ezt másoknak később úgy meséled, hogy az első héten. 1-7 napig van az első hét utána (1+1, 1+2…) már a második hét. Mert az első már lehetelt. Szóval szerintem érthető mostmár, hogy az 5+1-6 napig az már a 6.hét. Tehát a 6. hét benne lesz az utazásba, erre írtam, hogy hogy lehet az, hogy ezeken a napokon nem mehet be, de 6+1 napon bemehet? Remélem így már vili mindenkinek☺️

2022. júl. 7. 13:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Tegyel fel egy gynopachot es mehetsz
2022. júl. 30. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!