A nővérem 39 évesen teherbeesett és el akarja vetetni. Nem fogja megbánni? Még nincs gyereke.
Valószínűleg nem is akart gyereket.
A pénztárcájàban sem szeretnèk turkálni, de mège gy párkapcsolta sincs,
Valahol teljesen megértem..
Nem mindenkinek életcélja a család.
Kevés szituációban mondom azt, hogy inkább ne próbálja meg és azt bànja meg, mint bevàllalja a gyereket aztàn ketten szenvednek.
Valószínűleg ez az utolsó esélye rá, hogy babája
És? Ő már hozott döntést hogy elveteti, ha ráerőszakoljátok azzal többet ártotok neki mint amit kiakartok ebből hozni. Nyilván tudja hogy nincs több esélye és ezzel él.
Nem fogja megbánni? Néhány év múlva biztosan meg fogja bánni.
Most kérdezed vagy tudod? És ha tudod honnan a fenéből vagy ilyen biztos te ebben? Lehet nem bánja meg, tudod nem mindenkinek való az anyaság és nem mindenki vágyik babára, lehet a nővéred sem.
Nincs párja, de még egy ilyen lehetősége nem lesz. Ha most elveteti már biztosan nem lesz gyereke sosem.
Jó ezt még hányszor írod le?...Ő tudja de semmi közöd hozzá, a döntéséhez!
39 évesen ha elveteti akkor jól átgondolta, utána meg ha nem akar akkor nem akar! Lehet amúgy se akart volna gyereket, írásodból nekem az jön le hogy inkább te akarsz babát és sz.rsz a nővéred döntésére, érzésére...
Mivel lehetne a lelkére beszélni?
Semmivel! El kell fogadni! Ő döntött ennyi, valószínűleg tudja hogy nem lesz több lehetősége, korábban se akart gondolom.
Ha babázni akarsz akkor szülj magadnak és hagyd békén a nővéredet, 39 évesen ha nekem ilyen erőszakos nővérem lenne ebben a témában én biztosan eltávolodnék tőle és remélem nálatok erre nem kerül sor.
Bár azt nem írtad hogy megerőszakolták vagy alkalmi kapcsolatból jött mert ha erőszak útján akkor tényleg nincs beleszólásotok...de amúgy se lenne.
Egy majd 40 éves felnőtt nőről van szó, szerintem egyedül, a te segítséged nélkül is tökéletesen el tudja dönteni, hogy megakarja-e tartani vagy sem! Neked ehhez a világon semmi közöd, ez az ő élete, az ő döntése, pont. Nyilvánvalóan ő is pontosan tisztában van azzal, hogy jó eséllyel ez lenne az utolsó "esélye" egy gyerekre, ő mégis abortuszra megy, neked ebből tényleg nem esik le a tantusz? Elég sanszos, hogy soha nem is akar/t gyereket, innentől aztán meg pláne ultra gáz nekiállni győzködni, hogy de márpedig tartsa meg. Miért kéne, ha egyszer nem akarja?? Főleg, hogy stabil kapcsolata sincs, az egyedülálló anyaság meg aztán baromira nem leányálom.
Arról neked meg halvány fogalmad sem lehet, hogy megbánná-e vagy sem. Aki nem akar gyereket és teljesen biztos a döntésében, az bizony általában nem szokta megbánni sem akkor, sem később. De ha még így is lenne, az sem a te problémád lenne. Foglalkozz inkább a saját magánéleteddel.
"11/19 anonim válasza:
Nem akar gyereket, ezért elveteti, miért bánná még?
ma 19:22
12/19 A kérdező kommentje:
Mert később már nem lehet neki."
Ez komoly? Ha NEM AKAR gyereket, akkor mégis miért lenne gond, ha később nem lehet neki?! Elég érezhetően nem is akar, ha 39 évesen sincs és most is inkább abortuszra menne. Azt meg végképp nem értem te ebbe minek ütöd bele az orrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!