Hogyan tudtatok túllenni lelkileg az abortuszon?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy ez volt az egyetlen jódöntés az én esetemben, de lelkileg nagyon nehéz még most is pedig már majdnem 1 hónapja volt

2022. jún. 25. 13:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk azért az 5 abortusz elég erős. Nem gondolom, hogy korrekt védekezés mellett jött össze ennyi.
2022. jún. 25. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:
40%

1 még 17 évesen - tini butaság és egyebek ... anyám vitt el igazán fel sem fogtam

1 a exférjemtől - pár évre rá kiderült direkt átszúrta a gumit a búcsúszexnél - pedig szépen váltunk el - addig azt hittem

1 császár után 3 hónappal - ha meg akartam volna tartani akkor sem lehetett volna...

2 - a harmadik gyerek után elköttetem magam... nem jött össze ... javítottak de megint nem jött össze - azóta a férjem is el van kötve - lás csodát és 5 éve semmi gond :)

2022. jún. 25. 16:37
 13/16 A kérdező kommentje:

Huu utolsó most az elköttetés eléggé bizonytalannak tűnik így szánomra.

Szeretném én is nagyon megcsináltatni, de még csak 30leszek nem pedig 35

2022. jún. 25. 16:41
 14/16 anonim ***** válasza:
61%

nekem 17 éve volt - akkor még máshogy csinálták ...

most sokkal jobb a statisztika erről, ügyesebbek

nálam csak elkötötték majd vágtak is

a férjemnek kb 15 perces ambuláns "műtéte" volt

ha van lehetőséged akkor kérd meg a párod h ö köttesse el magát - gyorsabb egyszerűbb és jóval biztonságosabb!

2022. jún. 25. 16:45
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatot mindenképp megfontoltatom az illetékessel 😃
2022. jún. 25. 16:49
 16/16 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, nem kell foglalkozni ezekkel a szemellenzős magzatfanatikusokkal, ők úgyis csak fröcsögni meg gyilkost kiáltani tudnak.

Még 50x is leírhatjátok, az abortusz akkor sem lesz gyilkosság, pont. Valamit, ami meg sem született, NEM lehet megölni. A halálnak ugyanis feltétele az élveszületés.

Az pedig a világ legnagyobb baromsága, hogy minden nő megbánja az abortuszát meg szenved utána. Ugyan már. Nem értem mire jó ekkora hazugságokat ideböfögni, de ha valakinek jó tévképzetekbe ringatnia magát, lelke rajta. A valóság az, hogy a döntő többség, akik önszántukból és 100%-ig biztosan mennek abra, egyáltalán nem bánják meg, éppenhogy jó döntésként tekintenek rá, hisz számukra ott és akkor ez volt a jó döntés, történet vége. Helyrehozhatatlan hiba maximum az, ha akaratod ellenére megtartasz egy gyereket, akit amúgy a hátad közepére nem kívánsz, aztán majd szívhatsz vele életed hátralevő részében.. Na azt sokkal előbb bánja meg az ember, a különbség “csak” annyi, hogy abban az esetben ugye legalább még a gyerek is ott lesz alaphangon 18-20 évig, hogy minden egyes nap emlékeztessen arra a “helyrehozhatatlan hibára.” Szóval nem kell a rizsa meg az érzelmi zsarolós maszlag, hogy úgyis mindenki megbánja és a halálos ágyán is emiatt fog szenvedni. Mese habbal. Az ember a jó döntéseit nem szokta megbánni!

2022. júl. 3. 00:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!