Hogyan tudtatok túllenni lelkileg az abortuszon?
1 még 17 évesen - tini butaság és egyebek ... anyám vitt el igazán fel sem fogtam
1 a exférjemtől - pár évre rá kiderült direkt átszúrta a gumit a búcsúszexnél - pedig szépen váltunk el - addig azt hittem
1 császár után 3 hónappal - ha meg akartam volna tartani akkor sem lehetett volna...
2 - a harmadik gyerek után elköttetem magam... nem jött össze ... javítottak de megint nem jött össze - azóta a férjem is el van kötve - lás csodát és 5 éve semmi gond :)
Huu utolsó most az elköttetés eléggé bizonytalannak tűnik így szánomra.
Szeretném én is nagyon megcsináltatni, de még csak 30leszek nem pedig 35
nekem 17 éve volt - akkor még máshogy csinálták ...
most sokkal jobb a statisztika erről, ügyesebbek
nálam csak elkötötték majd vágtak is
a férjemnek kb 15 perces ambuláns "műtéte" volt
ha van lehetőséged akkor kérd meg a párod h ö köttesse el magát - gyorsabb egyszerűbb és jóval biztonságosabb!
Kérdező, nem kell foglalkozni ezekkel a szemellenzős magzatfanatikusokkal, ők úgyis csak fröcsögni meg gyilkost kiáltani tudnak.
Még 50x is leírhatjátok, az abortusz akkor sem lesz gyilkosság, pont. Valamit, ami meg sem született, NEM lehet megölni. A halálnak ugyanis feltétele az élveszületés.
Az pedig a világ legnagyobb baromsága, hogy minden nő megbánja az abortuszát meg szenved utána. Ugyan már. Nem értem mire jó ekkora hazugságokat ideböfögni, de ha valakinek jó tévképzetekbe ringatnia magát, lelke rajta. A valóság az, hogy a döntő többség, akik önszántukból és 100%-ig biztosan mennek abra, egyáltalán nem bánják meg, éppenhogy jó döntésként tekintenek rá, hisz számukra ott és akkor ez volt a jó döntés, történet vége. Helyrehozhatatlan hiba maximum az, ha akaratod ellenére megtartasz egy gyereket, akit amúgy a hátad közepére nem kívánsz, aztán majd szívhatsz vele életed hátralevő részében.. Na azt sokkal előbb bánja meg az ember, a különbség “csak” annyi, hogy abban az esetben ugye legalább még a gyerek is ott lesz alaphangon 18-20 évig, hogy minden egyes nap emlékeztessen arra a “helyrehozhatatlan hibára.” Szóval nem kell a rizsa meg az érzelmi zsarolós maszlag, hogy úgyis mindenki megbánja és a halálos ágyán is emiatt fog szenvedni. Mese habbal. Az ember a jó döntéseit nem szokta megbánni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!