Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ez mennyire normális abortusz...

Ez mennyire normális abortusz után?

Figyelt kérdés

Sajnos hétfőn volt egy abortuszom.

Lelkileg rettenetesen üresnek érzem magam. Megfogalmazni sem tudok semmit hogy mit érzek. Utána egyből sírva keltem kb fél óra volt mire sikerült össze szednem magam. Folyamatosan gyengének, fáradtnak és feszültnek érzem magam. Nincs megkönnyebbülés, nem nyugodtam meg. Mint amikor ezt a belső ideget érzi az ember. Nem tudom hogy ez a hormonok miatt van így vagy más oka van. Nyilván megvisel. Talán még enyhe pánikot is érzek ha rá gondolok ( több éve pánikbetegséggel küzdök amit nagyjából már tudok kezelni). Hogyan tudnám ezt a feszültséget oldani? Mennyire normális ez a nagy fokú gyengeség érzés?

Előre is köszönöm.

2022. jún. 1. 08:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
78%

Szia! Nekem is pár hete volt abortuszom alváshoz amúgy is CBD olajat szoktak bevenni. Ez segít ellazulni és jót pihenni. A műtét utáni napokon emeltem az adagon, hogy egyáltalán aludni tudjak éjszaka.

Úgy vettem észre, hogy műtét utáni 3.nap 2napon át jött el ez a letargikus panikrohamos érzés majd ahogy jött el is múlt. Nálam szülés után is előjött, de feltételezem itt még kisebb volt a hormonváltozás mértéke azért zajlott le ilyen hamar. Remélem idővel könnyebb lesz rágondolni

2022. jún. 11. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!