Ha valakiről kiderül, hogy teherbe esett, esetleg volt már abortusza, miért jönnek azonnal azzal, hogy védekezni kellett volna, és akkor nem történt volna ez meg?
23:Ne haragudj, de én azt nem értem a történetedben, hogy ha 1x már sikerült védekezés mellett megfogannod és ennyire fontos nálad hogy ne legyen gyerek. Akkor miért jártál így másodszor is? Elsőre nem volt világos hogy más módot vagy kiegészítést kéne használni? Miért csak most jutott eszedbe hogy akkor majd tanácsot kérsz egy orvostól védekezés ügyében?
Tényleg csak próbállak megérteni.
Leszólni valóban nem kell senkit, mindenkinek a saját élete. Engem abszolút nem izgat ki mit csinál a testével. De én pl. nem lennék képes elvetetni csak ha igazoltan súlyos rendellenességgel születne. Aki akarja, oda tud figyelni. Azért is írták fentebb hogy a nőnek nagyobb a felelőssége, mert az ő testében fejlődik a magzat. Ő kénytelen felelősséget vállalni. Az hogy mi lenne igazságos, néha más tészta.
Az ítélkezést elkerülni nem lehet, ezért is inkább nem kell róla beszélni.
Mert az emberek többsége buta és tahó,ennyi. Senkinek semmi köze ahhoz,hogy valaki abortuszra megy vagy nem megy , és ha igen, hànyszor, vagy mi okból. Itthon Minden nőnek joga van hozzá. Ennyi. Elég szomorú, hogy vannak országok ahol nem.
Illetéktelenek pedig se a másik méhében ne turkàljanak, se úgy általában a másik magànéletében.
Aki akarja az embriót az megtartja, aki nem akarja az elveteti és ennyi. Senkinek semmi köze hozzá.
Sötét, IQ szegény emberek ítélkeznek olyasmiről amihez semmi közük.
Írom mindezeket úgy, hogy soha nem volt abortuszom mert hálistennek eddig nem történt baleset.
DE ha teherbe esnék, nem kérdés, hogy azonnal elvetetném.
Én egy bugris dokinak is megmondtam a magamét már anno, amikor azt hittem terhes vagyok, és egyből a terhesség megszakításról érdeklődtem, de neki ez nem tetszett, merthogy tartsam meg. Megmondtam, hogy alapvető jogom az abortusz, másnak nincs beleszólása, egy pasinak meg aztán főleg nem, ő semmilyen szinten nem lehet terhes, hiába kefél akár védekezés nélkül is. Nem nekik szakad minden teher a nyakukba hanem a nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!