Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha holnap delelott beveszek...

Ha holnap delelott beveszek egy esemeny utani tablettat mennyi esellyel akadalyozza meg a terhesseget?

Figyelt kérdés
A naptar szerint ma van a peteeresem, es teljesen elszakadt az oveszer de szerencsere nem ment el bennem, de elovalladek belem mehetett. Ha holnap elmegyek orvoshoz reggel, milyen gyorsan kaphatok gyogyszert? Ha kapok mennyi esellyel hat?

2022. febr. 13. 21:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Miert? A szervezetembe ugyanaz tortenik ha emiatt nem leszek terhes, ha amugyse lennek. A feltetelek nem lesznek kedvezoek a baba szamara, es ezen nem oszt nem szoroz h ment e belem spermium, sajnos a hormonok negativ hatasa mindenkepp ott lesz, dehat inkabb mint egy abortusz:/
2022. febr. 14. 01:33
 12/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem valószínű hogy megkérdezi a doki, beléd élvezett-e a párod. Totál nem érdekli ez őket, elmondod hogy esemény utánit kérsz, megírja a receptet és kész. Velem is ugyanez történt pár éve, kiszakadt a gumi, előváladék mehetett belém, úgyhogy nem kockáztattam, bevettem az esemény utánit, és az égvilágon semmit nem művelt a hormonháztartásommal a gyógyszer, és cserébe biztosan terhes se lettem.
2022. febr. 14. 07:33
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szó nélkül felírják, nálunk is ugyanez volt. Bementem, közöltem, hogy elszakadt a gumi, kell eseményutáni, ennyi. Baromira nem azt fogja kérdezgetni a doki, hogy na és mennyi cucc ment beléd stb. Ha meg is kérdezné sem kell ecsetelni, hogy szerinted “csak” előváladék volt, rávágod, hogy igen beléd élvezett, aztán annyi.
2022. febr. 14. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!