Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A micovag kúp akadályozza a...

A micovag kúp akadályozza a teherbe esést?

Figyelt kérdés
Volt egy gombás fertőzésem menzesz után ami ki lett kezelve. Doki aztmondta micovagot használjuk utána még egy hétig hogy visszaálljon a ph-érték. Viszont babát szeretnénk és most lenne az ovulációm. Szerintetek ha reggel felteszem, utána este együtt lehetünk? Akadályozni fogja a teherbeesést?
2022. jan. 23. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem de eleve este kell használni mert napkozben baromira semmi haszna hisz kifolyik az egész, míg éjjel fekszel órákig napkozben gondolom nem.
2022. jan. 23. 15:15
 2/8 anonim ***** válasza:
(én ezért használom ilyenkor a gynophilius restore kupot, összesen 2 db) 😂
2022. jan. 23. 15:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Azért gondoltam hogy akadályozza, mert savas a ph értéke. És elvileg abban elpusztulnak a spermiumok.
2022. jan. 23. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk valóban 🤷‍♀️
2022. jan. 23. 17:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor próbáld meg este együttlét után 1-2órával feltenni. Aki akart addigra eljutott olyan messzire, hogy ne legyen bántódása. Szerintem.
2022. jan. 23. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
A micovag egy gomba ellenes szer, nem ph visszaállító. A használata alatt nem ajánlott a szex. Valamit nagyon félreértettél.
2022. jan. 24. 08:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem csak, én is flora helyreallitasra kaptam a nőgyógyászomtol.
2022. jan. 24. 08:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Azért mert úgy reklámozzák, attól még nem gomba ellenes szer. Mindent úgy reklámoznak hogy gombára is jó, de a legtöbb csak ph visszaállító. És nagy baj esetén nem segít.
2022. jan. 25. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!