Ha most jelentkezek be abortuszra, sorra jutok a 12. hét előtt?
Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok, és az elején nem volt szívem elvetetni. Mostanra viszont rájöttem, hogy nem bírnám se idegekkel a szülést meg a gyereknevelést, se a fájdalmat, amit szülés közben át kell élnem. Már most egy idegroncs vagyok, hiába akartam rábeszélni magam, hogy ez jó lesz. Hallottam, hogy abortusz előtt próbálnak lebeszélni róla. 2 hetem van addig.2022. jan. 27. 20:18
11/16 anonim válasza:
Mivel szorít az idő előre fognak venni kb mindenhol. Lehet, hogy lesz csúnyán nézés, meg ejnye-bejnye a doki részéről de segíteni fognak. Ha már most ennyire ki vagy még csak a gyerek gondolatától is valóban ez a legjobb döntés. Kitartás!
12/16 anonim válasza:
12-es , a párod is hozzánk jár(nem véletlen 😂😂😂)
13/16 anonim válasza:
Kérdező, mi lett végül? Sikerült elintézni?
14/16 anonim válasza:
Lehetséges, csak mindenhova azonnal kérj időpontot!
Akik a Covidról írnak: azon kívül semmit nem befolyásol, hogy a műtét előtt védettségi igazolványt vagy 2 napos negatív pcr tesztet kell bemutatni (plusz tesztelnek helyben is).
15/16 anonim válasza:
Nekem 2 is volt sajnos, és nagyon eltért a kettő. Az első szószerint szerdán elkezdtem intézni, rá 6 napra kedden már műtöttek. A másodiknál eleve teszt után 1 hétre kaptam időpomtot nőgyógyászhoz (csütörtöki nap). Következő hét keddre CsVSz-be. Rá egy hétre keddre a következő CSVSZ időpont, és 1 hétre rá újra keddre a műtétre. Majd egy hónap volt a procedúra. 😳😳😳
16/16 anonim válasza:
3as, felesleges azokkal jönni, akik nagyon vágynak rá, az ő sorsukra nincs befolyása, hogy ő mit tesz. Eleve felesleges még bele is rúgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!