Középidős megszakításom volt rendellenesség miatt pár hete, és egyre inkább úgy érzem nincs jogom élni tovább.Gondolkodom azon, hogy felkeressek egy szakembert. Indokolt lehet, vagy csupán időre van még szükség?
Magamat hibáztatom a történtek miatt, és a párom ezt egyáltalán nem veszi komolyan.
2 hetente hétvégén nálunk van a 10 éves lánya is, akinek a puszta jelenléte is fáj jelenleg. Normális ez?
Keress fel szakambert, a férjeddel is beszélgess el, ezek után meggondolnám, hogy szülnék-e neki.
Nem a te hibád, biztos borzasztó érzés lehetett, de örülj, hogy időben kiderült a baj.
10 : a kérdező nagyon rosszul érzi magát, úgy érzi nincs joga élni. Azt írja hibáztatja magát, ezért gondoltam úgy érzi hibát követett el. Ezért írtam hogy bocsasson meg magának.
Tudod én is érintett vagyok.
Gondolom nem ezt vartad. Béke legyen veled és sose kelljen dontened olyanban mint a kerdezonek.
13# Tökéletesen megfogalmaztad! Köszönöm. Nem szeretném ha bárki ennek okán egymásnak esne.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. A napokban keresni fogok egy szakembert!
Attól, hogy valaki úgy érzi hibát követett el, az nem egyenlő azzal, hogy valóban hibázott is.
Én nem gondolom, hogy bármilyen hibát követtél volna el kérdező!
Mindenképpen keress egy pszichológust. És talàn a férjeddel sem ártana egyszer nyugodtan leülni és beszélgetni kicsit.
Nekem a fiam születése után halt meg.
Ez a gyasz része. Magadat hibáztatod, az orvost, a ferjed.. Ido kell, rengeteg ido hogy jobban legyel. 🖤
16# Igazán sajnálom hogy át kellett menned ezen..
Úgy vélem aki túléli a saját gyermekét, az onnantól kezdve bármit. Én sem tudtam mi az az igazi fájdalom eddig, pedig nem kímélt az élet sosem.
Ezzel vagy megtanulok együtt élni, vagy nem...más út nincs!
Kedves utolsó.
Csak annyi boldogságot kívánok neked így karácsony előtt, ami nekem jutott!
Ha te kategorizálod a veszteségeket aszerint hogy a te sötét elmédben melyik milyen fajsúlyú, akkor azt gondolom nem nekem kell szakember sürgősen, hanem neked!
Csak remélni tudom hogy nincs gyereked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!