Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 2 hete volt abortuszom (8,5...

2 hete volt abortuszom (8,5 hetes voltam), azóta vérzek. Előbb megnyomkodtam a mellem és tej jött belőle, mi történik??

Figyelt kérdés
Nagyon bepánikoltam. Az orvosok elrontottak valamit? Miért jön tej? Tejes víz, kicsit sós íze van, mi ez? Normális ez? Valakinek hasonló történt? Első terhességem volt, 21 éves vagyok.
2021. dec. 1. 18:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne egy hormonpanelt csináltatni. Szerintem a prolaktin a ludas.
2021. dec. 1. 21:35
 22/24 anonim ***** válasza:
A 20-as a helyes válasz, némi bromocriptin csodákra képes...
2021. dec. 2. 00:08
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Terhes voltál, elvetetted, felborult a hormon háztartásod, ez okozza valószínűleg. De menj el orvoshoz és majd elmondja mi a helyzet.
2021. dec. 2. 08:29
 24/24 anonim ***** válasza:
9%
az hogy tej jott a melledbol nem ritkasag, nekem a mehenkivuli utan tortent ez. Viszont nagy baj lett belole hogy kaptam egy gyogyszert hogy elalljon a tej termelodes. 18 evvel a tortentek utan a mellemben csomo alakult ki rakos lettem. a szovettani es egyeb vizsgalatok igazoltak hogy a tejmirigy ami "bedugult" a gyogyszertol az rakosodott el. akkor mar kulfoldon eltunk itt mutottek szerencsere tokeletes ellatast kaptam es ingyen volt a rekonstrukcios mutetem is. Nezesd meg magad a nogyogyasszal es ha lehet akkor termeszetes uton probald elallitani ne gyogyszeresen. kerj erre szaktanacsot mert azt sajnos en nem tudok adni. Ugy tudom folyamatos langyos vizes borogatas jot tesz, de en ezt nem merem garantalni. Neten is talalsz infot foleg ha beszelsz angolul is. vigyazz magadra ez nem jatek.
2021. dec. 3. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!