Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 2 hete volt abortuszom (8,5...

2 hete volt abortuszom (8,5 hetes voltam), azóta vérzek. Előbb megnyomkodtam a mellem és tej jött belőle, mi történik??

Figyelt kérdés
Nagyon bepánikoltam. Az orvosok elrontottak valamit? Miért jön tej? Tejes víz, kicsit sós íze van, mi ez? Normális ez? Valakinek hasonló történt? Első terhességem volt, 21 éves vagyok.
2021. dec. 1. 18:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
96%

Nem, 8 hetesen nem normális a tejleadás, ahogy már azt írtam.

És ha látszódott a méhen belüli terhesség, hogy lenne méhen kívül?

2021. dec. 1. 19:35
 12/24 A kérdező kommentje:
12-es rendben elfogadom, ezen lépjünk túl, megijedtem. Szóval nem normális hogy két héttel ab után előtejem van... Mi lehet az oka? Milyen szövődmény? 8 hetesen nem volt tejleadás, 8 és fél hetesen volt az abortuszom, most lennék 10 és fél hetes. De nem vagyok nyilván. De akkor mitől jön a tej?
2021. dec. 1. 19:39
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem szövődmény, hanem hormonzavar, ahogy már egyszer leírtam....
2021. dec. 1. 19:41
 14/24 anonim ***** válasza:
55%
Teljesen természetes módon elindult a tej elválasztásod. Terhes voltál, most nem vagy, a tested úgy érzékeli hogy megszültél és a babának csinálja a tejet. Célszerű visszamenni a dokihoz és kérni rá gyógyszert ami elapasztja a tejed.
2021. dec. 1. 19:52
 15/24 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó: a terhesség alatt a második trimesztertől szokott elindulni a tejelválasztás, nem 8 hetesen. Nem véletlen csak második trimeszteres vetélés/terhességmegszakítás után adnak gyógyszert a tej elapasztására...
2021. dec. 1. 19:57
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy normális hogy 10 és fél hetesen jön a tejem. Mikor már nem vagyok terhes 2 hete...
2021. dec. 1. 19:58
 17/24 A kérdező kommentje:
Meg azt olvastam neten hogy csak a 3-ik trimeszterben szoktak tejet termelni az emlők. Ilyen okokat írt a net: daganat, emlőcsomó, mellrák, petefészek ciszta, fertőzés, erős-tartós ingerlés-nyomás, valami hormon túltengés, tejcsarnok tágulat. Egyik sem túl megnyugtató...
2021. dec. 1. 20:05
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne a neten diagnosztizáld magad. Mivel most volt abortuszod, tehát terhes voltál, simán reális magyarázat a hormontúltengés.
2021. dec. 1. 20:30
 19/24 A kérdező kommentje:
Remélem hogy csak annyi a probléma.
2021. dec. 1. 20:33
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
A magas prolaktinszint okozhat tejcsorgást.
2021. dec. 1. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!