Van itt olyan, aki a kovid miatt nem tudott menni abortuszra?
Az egyik ismerősöm mesélte, hogy a környéken nem egy anyukáról hallott, akik a kovid miatt, hiába voltak határidőben, védettségi igazolvány hiányában és az ez miatti ügyintézési hátrány miatt kifutottak az időből.
Valamint ha pl a műtét előtti pcr teszt pozitív, akkor mégis mihez kezdenek? Meg kell szülessen a gyerek?
Olyan nincs, hogy covid miatt kifutottak az időből. Ez ugyanis sürgősségi beavatkozás, nemes egyszerűséggel nem húzhatják az időt feleslegesen, covid ide vagy oda. Ha meg bizonyítottan a kórház/orvos hibájából csúszol ki az időből, akkor időn túl is megcsinálják. Olyan nincs, hogy valakinél nem végzik el az abortuszt, csak mert covid van.
Aki meg már nem kívántan terhes, annak eső után köpönyeg vagdalkozni, hogy hát védekezni kellett volna. Nyilván kellett VOLNA, ha az a volna ott nem volna, de ha az illető már terhes és nem akarja megtartani, azon csak az abortusz segít, amit pedig kötelesek elvégezni. Nem bökhetik oda, hogy védekezni kellett volna, ezzel ugyanis nem oldódik meg a probléma.
De elég esélyes, hogy más az oka van annak, hogy kicsúsztak az időből. Pl hogy későn kezdtek el intézkedni.
Ez baromság, ilyen egyszerűen nincs.
Mondjuk nem a 11. héten kell abortuszra jelentkezni, akkor nem fut ki az időből. Egyéb esetben ez csak kitaláció.
Nekem egy privát kórházban volt abortuszom tavaly télen.
Reggel bementem, csináltak ujj tesztet és úgy feküdhettem be.
Ha az pozitív lett volna elhalasztják a műtétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!