Ha teherbe esnél, és te nagyon szeretnéd a babát de a párod egyáltalán nem, mit tennél?

Figyelt kérdés
Véletlen teherbeesésről beszélek, mondjuk helytelen védekezés miatt. Én sajnos voltam már ebben a helyzetben, és úgy döntöttem inkább elvetetem a babát, de utólag már bánom. Kíváncsi vagyok a többség véleményére.

2021. nov. 17. 13:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%
Ha vedekezek, akkor nyilvan nem akarok gyereket, ergo abortusz. Ha az apja se akarja, akkor meg meginkabb egyertelmu, nem?
2021. nov. 17. 15:23
 12/23 anonim ***** válasza:
69%
Egyetértek a 11-el. Ha védekeztünk, az nyilván azért történt, mert nem akarunk gyereket. Se én, se ő. Akkor mi a kérdés? Nem akarok gyereket, így nálam ebben a helyzetben evidens az abortusz. Úgy aztán meg pláne, hogy a férjem sem akarja. Eszembe nem jutna ráerőszakolni egy nem kívánt gyereket, nem beszélve arról, hogy sose választanám önként, szánt szándékkal azt, hogy csonka családba szülessen, esélyt sem adva egy “normális” családra.
2021. nov. 17. 16:24
 13/23 anonim ***** válasza:
71%

Azzal, hogy megtartok egy nem kívánt gyereket, alapállásból legalább 3 ember életét teszem tönkre. A magamét, az apáét és a gyerekét. Ehhez kapcsolódnak további érintettek is, a szüleink, az esetleges későbbi társunk (az enyém és az apáé), mert a gyerek az ő életüket is befolyásolja. Úgyhogy itt az "én testem, én döntésem" nem annyira egyszerű.

N

2021. nov. 17. 16:29
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Sose vállalnék úgy egy terhességet, szülést, szóval gyereket, hogy nem volt tervezett/ és vagy aaz apja sem akarja.

Gyereket vállalni, nevelni rettenetesen nehéz, és megterhelő amúgy is, egyedül soha nem vállalnám.

2021. nov. 17. 17:16
 15/23 anonim ***** válasza:
80%
13. Ez korrekt. Csak ezt az önző emberek nem szokták átgondolni, hogy hány ember életét teszik tönkre egy nem kívánt magzat vállalásával.
2021. nov. 17. 17:19
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom, ezt még szex előtt tisztázni kell, és mindkét félnek ahhoz tartania magát.
2021. nov. 17. 18:08
 17/23 anonim ***** válasza:
36%

Nos, én a pasira bíztam a védekezést, nem csináltam titkot belőle, hogy vágyom babára. Már az elején tisztáztam, hogy ha besikerül, nem megyek abortuszra. Azt mondta, nem baj. Aztán besikerült, akkor azt mondta, fizeti az abortuszt, nem akar apa lenni. Én megtartottam, és egy cseppet sem bánom.

Nagy a család, támogatnak, sokat segítenek, anyagilag is meg tudok élni egyedül. Van már két nagyobb gyerekem, jól elvagyunk férfi nélkül, sosem vágytam igazán kapcsolatra, gyerekre viszont nagyon.

2021. nov. 17. 22:07
 18/23 anonim ***** válasza:
39%
Ha el tudnám tartani egyedül, akkor megtartanám.
2021. nov. 18. 07:00
 19/23 anonim ***** válasza:
85%
De véletlen teherbessés esetén - mivel NEM akartam a gyereket, hiszen védekezek természetesen elvetetném.
2021. nov. 18. 07:01
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem kívánt, nem akart, nem tervezett, védekezés mellett becsúszott terhességet soha, semmilyen körülmények között nem tartanék meg! Nyilvánvalóan azért védekeztünk, mert NEM akartunk gyereket, szóval elég egyértelmű a dolog.. Számomra legalábbis biztosan. Az meg csak hab a tortán, hogy a férjem sem akarja, úgy pláne eszembe nem jutna megtartani, egy gyereket ugyanis mindkét félnek akarnia kell. Azzal, hogy a másik akarata ellenére szülök, tönkrevágom az ő életét is, részben a magamét is meg a gyerekét is..
2021. nov. 18. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!