Ha teherbe esnél, és te nagyon szeretnéd a babát de a párod egyáltalán nem, mit tennél?
Azzal, hogy megtartok egy nem kívánt gyereket, alapállásból legalább 3 ember életét teszem tönkre. A magamét, az apáét és a gyerekét. Ehhez kapcsolódnak további érintettek is, a szüleink, az esetleges későbbi társunk (az enyém és az apáé), mert a gyerek az ő életüket is befolyásolja. Úgyhogy itt az "én testem, én döntésem" nem annyira egyszerű.
N
Sose vállalnék úgy egy terhességet, szülést, szóval gyereket, hogy nem volt tervezett/ és vagy aaz apja sem akarja.
Gyereket vállalni, nevelni rettenetesen nehéz, és megterhelő amúgy is, egyedül soha nem vállalnám.
Nos, én a pasira bíztam a védekezést, nem csináltam titkot belőle, hogy vágyom babára. Már az elején tisztáztam, hogy ha besikerül, nem megyek abortuszra. Azt mondta, nem baj. Aztán besikerült, akkor azt mondta, fizeti az abortuszt, nem akar apa lenni. Én megtartottam, és egy cseppet sem bánom.
Nagy a család, támogatnak, sokat segítenek, anyagilag is meg tudok élni egyedül. Van már két nagyobb gyerekem, jól elvagyunk férfi nélkül, sosem vágytam igazán kapcsolatra, gyerekre viszont nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!